Alexander Kramarov Létrehozva: Február 14, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 14, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Kovács Norbert Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Napi 2-3 órát de ha az időm engedi akkor 4-5 órát is. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Nem voltam Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mert ki akarom probálni hogy mien rendör-nek lenni. És mert a szerveren nincs rendör. Meg azér is mer nagyon menők védig a város. Az igaságot szolgáltasák. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Csak mikrofonal de az sem valami jó. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Szákelyhidon élek városba.Szeretek jácani föleg RP-szervereken.Szeretek sprotolni.Hát kb majdnem 1éve RP-zem.Még sulis vagyok 9-edikes hegesztő szakon vagyok.Nem nagyon szeretek suliba járni de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.Miután végzek a sulival utána meg egyetemre megyek. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? Van de nincs rólla kép. Hány bannod van(képpel bizonyítva)? Van de nincs rólla kép. IC Rész Jelentkező neve: Norbert Connor Jelentkező születési helye, ideje: Én New Yourk-ba Születtem.1989.06.21 Jelentkező anyjának leánykori neve: Marina Krisztina Jelentkező apjának neve: Connor Robert Előző munkahelye(i): Olajfinomitó,Pizza futár, Út tisztitó,Favágó,Vizimentö. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Jogositványal meg szeméigazolványal is. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem a csapat munka a legfontosabb.Mert csak tobbet látt az ember több szemel.Több kéz is hasznos mint 2 és mert job csapatban dolgozni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Nem ojan rég érkeztem a városba mert el kellet költöznünk mert nm tudtuk fizetni a lakbért.Azért jötünk ebbe a városba mert halottuk hogy it nagyon jo a fizetés.Apám azt mondta nekem is el kell menem dolgozni.És meg kell javitatnom az autoját.Nekem már van autom de 2 honapig kel dolgotnom mire meh tudom javitatni az enyámet is.Ki neztünk egy nagyon jo kis házat a tenger partnál szep a kilátás és meg a bolt is kozel van.Nagyon tetszik a város hatalmas felhőkarcólok kicsit kel egy kis idő amig be ileszkedem ezt rollam tudni kell nagyon nehezen tudok be ileszkedni valahova. Köszönöm, hogy elolvastad ezt a lapot, ha tetszett, jelezd egy Támogatom-al, ha pedig úgy érzed nem vagyok alkalmas erre a frakcióra jelezd egy Nem Támogatom-al. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Február 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések