Jump to content

Los Santos Rendör jelnkezési pájázata.

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Kovács Norbert
Hány éves vagy?
14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Napi 2-3 órát de ha az időm engedi akkor 4-5 órát is.
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Nem voltam

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

Mert ki akarom probálni hogy mien rendör-nek lenni. És mert a szerveren nincs rendör. Meg azér is mer nagyon menők védig a város. Az igaságot szolgáltasák.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Csak mikrofonal de az sem valami jó.
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Szákelyhidon élek városba.Szeretek jácani föleg RP-szervereken.Szeretek sprotolni.Hát kb majdnem 1éve RP-zem.Még sulis vagyok 9-edikes hegesztő szakon vagyok.Nem nagyon szeretek suliba járni de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.Miután végzek a sulival utána meg egyetemre megyek.

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?

Van de nincs rólla kép.

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
Van de nincs rólla kép.

IC Rész

Jelentkező neve:
Norbert Connor
 Jelentkező születési helye, ideje:
Én New Yourk-ba Születtem.1989.06.21
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Marina Krisztina
 Jelentkező apjának neve:

Connor Robert
 Előző munkahelye(i):

Olajfinomitó,Pizza futár, Út tisztitó,Favágó,Vizimentö.

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen Jogositványal meg szeméigazolványal is.
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Szerintem a csapat munka a legfontosabb.Mert csak tobbet látt az ember több szemel.Több kéz is hasznos mint 2 és mert job csapatban dolgozni.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Nem ojan rég érkeztem a városba mert el  kellet költöznünk mert nm tudtuk fizetni a lakbért.Azért jötünk ebbe a városba mert halottuk hogy it nagyon jo a fizetés.Apám azt mondta nekem is el kell menem dolgozni.És meg kell javitatnom az autoját.Nekem már van autom de 2 honapig kel dolgotnom mire meh tudom javitatni az enyámet is.Ki neztünk egy nagyon jo kis házat a tenger partnál szep a kilátás és meg a bolt is kozel van.Nagyon tetszik a város hatalmas felhőkarcólok kicsit kel egy kis idő amig be ileszkedem ezt rollam tudni kell nagyon nehezen tudok be ileszkedni valahova.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a lapot, ha tetszett, jelezd egy Támogatom-al, ha pedig úgy érzed nem vagyok alkalmas erre a frakcióra jelezd egy Nem Támogatom-al. :)

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.