Jacob Hunter Létrehozva: Február 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 15, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Pete Carol Panaszra tett játékos IC neve Sparks Diaz, William Lawson Panasz oka: Diaz-t üldözte a ORFK vagyis a pd én segítettem a pd-nek és egy kis idő után oda megyek olajtelepre majd meg láttam oda megyek erre jön a haverja William és elő vett egy coltot rp nékül és fejbe lő azután meg be szálnak a kocsimba és el mennek.És miután fejbe lőtt ki lépett William.(Ki is pakolták és tk-ra verték) Bizonyíték (videó, kép, log): https://www.upload.ee/files/11134149/console.log.html (csak log van róla) Edited Február 15, 2020 by Vlad 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 (módosított) Bíráló adminnak kill log: [16:26] William Lawson megölte Pete Carol játékost. (Fegyver: Colt 45) Edited Február 15, 2020 by Peter Hicks 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 (módosított) Hello! A PK-t én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát 24 órán belül. @Brendon @R4ktp4p Edited Február 15, 2020 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 16, 2020 (módosított) Mivel válasz nem érkezett, így kénytelen vagyok csak az egyik féltől hallott információk alapján bírálni. Ahogy olvasom, a console-ból az derül ki, hogy a rendőrök munkáját azzal könnyítetted meg, hogy Sparks elé mentél, amit később meg is említ. IC Jail utáni bosszúállás lehetséges, mivel Sparks még emlékezhet rád, viszont nem így kéne ezt kivitelezni. William Lawson-t 200 perc jailben részesítem DM + NonRP-s fegyverelővétel indok keretében. Mivel már nem kis szintű játékos, így már tudhatná, hogy ilyet nem kéne Sparks Diaz-t pedig 120 percet kap, "Helytelen bosszúállás IC Jail után" indokkal. Zárom/Helyezhető Edited Február 16, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések