Jump to content

pk [Vlad]

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Pete Carol 

Panaszra tett játékos IC neve

Sparks Diaz, William Lawson

Panasz oka:

Diaz-t üldözte a ORFK vagyis a pd én segítettem a pd-nek és egy kis idő után oda megyek olajtelepre majd meg láttam oda megyek erre jön a haverja William és elő vett egy coltot rp nékül és fejbe lő azután meg be szálnak a kocsimba és el mennek.És miután fejbe lőtt ki lépett William.(Ki is pakolták és tk-ra verték)

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://www.upload.ee/files/11134149/console.log.html

(csak log van róla)

•  
Edited by Vlad
  • Like 1

Mivel válasz nem érkezett, így kénytelen vagyok csak az egyik féltől hallott információk alapján bírálni.

Ahogy olvasom, a console-ból az derül ki, hogy a rendőrök munkáját azzal könnyítetted meg, hogy Sparks elé mentél, amit később meg is említ.

IC Jail utáni bosszúállás lehetséges, mivel Sparks még emlékezhet rád, viszont nem így kéne ezt kivitelezni.

William Lawson-t 200 perc jailben részesítem DM + NonRP-s fegyverelővétel indok keretében.

Mivel már nem kis szintű játékos, így már tudhatná, hogy ilyet nem kéne 

Sparks Diaz-t pedig 120 percet kap, "Helytelen bosszúállás IC Jail után" indokkal.

Zárom/Helyezhető

Edited by Vlad

• Vlad locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.