Jacob Hunter Létrehozva: Február 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 15, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Gerák István Hány éves vagy? 14 éves Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 hétköznap hétvégente ez meg növekszik Jelenlegi játszott perceid száma: 43260 perc Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Még nem Miért ezt a frakciót választanád? Meg akarom tapasztalni hogy milyen egy frakció tagja lenni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? TeamSpeak3-mal igen mikrofonnal is (de viszont nem jól van be állítva ezért használhatatlan) Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Amint mondtam Istvánnak hívnak. Becenevem Geri ezt a osztály társaim adták nekem.Szabolcsba élek azon belül is egy kis "városba" egy kertes házba. Van egy kutyám akivel szoktam játszani. Hobbim a gépezés és a biciklizés. Mezőgazdaságba nőttem fell így az irányt érdeklőtök. IC Rész Jelentkező neve: Pete Carol Jelentkező születési helye, ideje: Losantos-1990.-2.-25. Jelentkező anyjának leánykori neve: Susan Hill Jelentkező apjának neve: Elvis Carol Előző munkahelye(i): Vízi mentő, Autó szállító, Olajfinomítás Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) A csapat munkáról azt gondolom hogy elég jól össze tudja hozni a embereket. Tudnak segíteni egy másnak így akár egy barátság kezdete is lehet. Azt gondolom hogy az a jó csapat munka amikkor ha segítség kell akkor segítik egymást és együtt tudnak dolgozni vagy fell tudják osztani a munkát. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Pete Carol-nak hívnak. Érdeklőtök a kocsi szerelés irányt és szeretek is szerelni. Jefferson-ban van egy házam és általába a ház mögött szoktam szerelni. Apámmal sokat szereltünk együtt sajnos nem tarthatott sokáig mert hamar meg halt. Apám halála után el mentem a katonaságba ahol 10 évig szolgáltam. 5 éve voltam a katonaságba amikkor meg ismertem a mostoha testvéremet Edward-ot. Együtt le szereltünk én 10 év szolgálat után ő meg 5 év szolgálat után. Amint le szereltünk el jöttünk ebbe a városba és el kezdtünk élni. Amint el jöttünk ebbe a városba meg ismertem a 2. mostoha testvéremet Ryder-t. Együtt éltünk a életünket. A idők során Edward sikeres autó kereskedő lett. Edward össze ismerketed egy lánnyal és majd el hagyta mi után meg született a gyerekük Edward utána ment majd vissza ment katonának majd egy bevetés során életét vesztette. 2-en maradtunk Ryder-rel. Én örölkötem egy Mercedes AMG-T meg a garázsát. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Borzalmas UCP, friss jailek, rengeteg helyesírási hiba, és ezt azzal sem sikerült ellensúlyozni, hogy bővebben fejted ki a dolgokat a lapodban. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések