Jump to content

Pete Carol jelentkezése

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Gerák István 
Hány éves vagy?
14 éves 
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
3-4 hétköznap  hétvégente ez meg növekszik 

Jelenlegi játszott perceid száma:

43260 perc

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

mta_2.png

Mta.png
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?

Még nem 
Miért ezt a frakciót választanád?

Meg akarom tapasztalni hogy milyen egy frakció tagja lenni
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

TeamSpeak3-mal igen mikrofonnal is (de viszont nem jól van be állítva ezért használhatatlan)
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Amint mondtam Istvánnak hívnak. Becenevem Geri ezt a osztály társaim adták nekem.Szabolcsba élek azon belül is egy kis "városba" egy kertes házba. Van egy kutyám akivel szoktam játszani.  Hobbim a gépezés és a biciklizés. Mezőgazdaságba nőttem fell így az irányt érdeklőtök. 

IC Rész

Jelentkező neve:
Pete Carol 
 Jelentkező születési helye, ideje:
Losantos-1990.-2.-25.
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Susan Hill 

Jelentkező apjának neve:
Elvis Carol 
 Előző munkahelye(i):
Vízi mentő, Autó szállító, Olajfinomítás 
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
A csapat munkáról azt gondolom hogy elég jól össze tudja hozni a embereket. Tudnak segíteni egy másnak így akár egy barátság kezdete is lehet. Azt gondolom hogy az a jó csapat munka amikkor ha segítség kell akkor segítik egymást és együtt tudnak dolgozni vagy fell tudják osztani a munkát.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Pete Carol-nak hívnak. Érdeklőtök a kocsi szerelés irányt és szeretek is szerelni. Jefferson-ban van egy házam és általába a ház mögött szoktam szerelni. Apámmal sokat szereltünk együtt sajnos nem tarthatott sokáig mert hamar meg halt. Apám halála után el mentem a katonaságba ahol 10 évig szolgáltam. 5 éve voltam a katonaságba amikkor meg ismertem a mostoha testvéremet Edward-ot. Együtt le szereltünk én 10 év szolgálat után ő meg 5 év szolgálat után. Amint le szereltünk el jöttünk ebbe a városba és el kezdtünk élni. Amint el jöttünk ebbe a városba meg ismertem a 2. mostoha testvéremet Ryder-t. Együtt éltünk a életünket. A idők során Edward sikeres autó kereskedő lett. Edward össze ismerketed egy lánnyal és majd el hagyta mi után meg született a gyerekük Edward utána ment majd vissza ment katonának majd egy bevetés során életét vesztette. 2-en maradtunk Ryder-rel. Én örölkötem egy Mercedes AMG-T meg a garázsát.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.