Martin Grand Létrehozva: Február 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 15, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Pokornity Martin > Hány éves vagy? < 17> Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam a rendőrségi frakcióban itt a Next Gamingon meg Hungary Lifen. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Szeretném elérni,hogy az egész városban rend legyen és hogy ne legyen gondatlan vezetés.Meg hát összehozni egy barátságos és aktív társaságot. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 17-éves vagyok és Martinnak hívnak.Kék szemem van és barna hajam ha majd kell adhatok egy facebookot.Szabadkán élek és Közgazdasági közép iskolába járok.1 éve játszok a szerveren és látom,hogy nagyon jó ezért szeretnék frakcióba lépni.Szeretem a labdarúgást. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nincsen semmi. > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincsen semmi. > IC Rész Jelentkező neve: < Martin Grand > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1988.10.15. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Rebecca Ferguson > Jelentkező apjának neve: < Tom Grand > Előző munkahelye(i): < Úttisztító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Nagyon barátságos vagyok.Tudok csapatban dolgozni.Gyors és tapasztalt vagyok. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Martin Grand a nevem. 1988.Szeptember.15.-én születtem.Jelenleg Downtown-ban élek.Szeretem a baseballt ezért van baseball űtőm.Barna hajam van és barna szemem.Oxfordi egyetem 2005. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 15, 2020 (módosított) Sok helyre ugyanazt írtad, amit a szeptemberi lapodhoz. (https://forum.nextgamingrp.com/topic/762-legál-frakció-pályázat-önkormányzat/?tab=comments#comment-2195) Ha komolyan szeretnél jelentkezni bárhova, akkor 2 perc alatt összemásolt lappal ne várj csodákra... Edited Február 15, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések