daru19980925 Létrehozva: Január 11, 2019 Megosztás Létrehozva: Január 11, 2019 Egy kis faluban élek Levélen. 16 éves vagyok. Győrbe járok suliba. Ott 4-es vagyok átlagom szerint.Sokat vagyok kint a szabadban de sokat ülök a gép elött. Más szervereken is játszok. Ott sokat voltam Taxis munkán. Majd felvettek egy illegális frakcióba. Ot nagyon sok sikert értem el. Jó rangot ssok pénzt. Ezen a szerveren is jól elhelyezkedtem. Még egyszer sem voltam admin jailbe. Nem voltam bannolva egyszer se még. Egy adminisztrátor feladata az hogy ha valaki valamit kérdez akkor segítsen neki. Ne pedig csunyán válaszoljon neki. Meg ha irnak hogy bug-ot találtak akkor menni segiteni. Ha irnak hogy baj van akkor megnézzük mi a baj. Ha már nagyobb rangu vagy akkor forumon elolvasni a jelntkezési lapokat és elbírálni. Sok időm van a szeron játszani. Hétköznap délután minndig vagyok. Hétvégén változo délelött délután este is tudok lenni. A csapatmunkáol annyit hogy összekell fogni ha valami olyan van akkor közösen hozunk döntést vagy eggyüt bíráljuk el az olyan fontosabb információkat, Mert hamar tanulok és nagyon jó adminisztrátor lennék ezért válasszatok engem. Azért jelentkeztem hogy sok uj dolgot megtanuljak. Pozitivan szoktam hozzá állni a dolgokhoz. NEm szolok be a másiknak. Ha valami olyan van akkor intézkedek. Meghalgatom a nagyobbat és nem szólom le. Nem szeretem ha beszolnak nekem. Utálom ha valaki megmodnja hogy mit csináljak pl: ezt hozd ide azt hozd ide. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 12, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 12, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Ez egy nagyon rövid, és gyenge lap lett, fórum szabályzatig sem jutottál el /hiányzó IG név fórumon/, formázás nincs, helyesírási hibák, egyértelműen elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések