James Rolfe Létrehozva: Február 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 21, 2020 (módosított) IC/InGame neved: James Rolfe A ban időpontja: 2019/08/18 A ban oka: Súlyos DM, admin minősítés A ban időtartama: örök Admin neve, aki bannolt: Friendzoned Miért szeretnéd az unbant? Hiba volt ilyet csinálnom,többet nem fordulna elő.A szervert nagyon szeretem,amikor még nem voltam banolva,függő voltam kb. Megbántam a történteket,bocsánatot kérek! PPznék is. Edited Március 8, 2020 by James Rolfe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 (módosított) Szia! Nem te voltál aki a taxisra fogta a Colt45-öt és elakarta rabolni fuvar közben? Csak mert ott akkor azt az ügyet én intéztem csak nem tudtalak bannolni, mert 1-es admin voltam, ezért megkértem Friendzoned-ot, hogy bannoljon ki ő. Edited Március 8, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Rolfe Hozzászólva: Március 8, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 (módosított) Igen, én voltam és nagyon megbántam. Azt is sajnálom, amit hozzád vágtam Don Edited Március 8, 2020 by James Rolfe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 (módosított) Hát, ha tényleg megbántad, akkor az UB-t részemről megkapod. Továbbá 300 perc adminjailt kapsz "UB fejében" indokkal. Elfogadod? Edited Március 8, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Rolfe Hozzászólva: Március 8, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 IGEN ELFOGADOM, KÖSZI Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 8, 2020 Rendben, zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések