Jump to content

Boulevard Mafia Crips ~ Banda Frakció Pályázat

kamion

Ajánlott bejegyzések

OOC önéletrajz

Üdvözlök mindenkit a Boulevard Mafia Crips illegális frakció pályázatomnál. Had mutatkozzak be, engem Kamionnak hívnak. Azért nem az IRL nevemet írom le mivel Kamionként ismer kb. mindenki.

16 éves vagyok jelenleg. Szakácsnak tanulok. Szabadidőm nagyrészét RP szervereken való "játszás" tölti be. Veszprém megyében élek egy kisvárosban. 5 éve játszok RP szervereken kisebb-nagyobb kihagyásokkal.

RP pályafutásom

5 éve kezdtem el RP-zni, akkor még SAMP-on játszottam, ahogy mindenki más is. Körülbelül egy-másfél évet töltöttem el SAMP-on. A SeeMTA V2-es szerverén kezdtem el az MTA pályafutásomat, majd miután elindult a V3 ott folytattam. Elég sokan ismernek az MTA közösségben Kamion néven. Vezettem már sok szerveren Bandát és Mafiát is. A SeeMTA V3-as szerveren a BMC nevezetű MOB-ban voltam Al-Leaderként jelen. Úgy gondolom, hogy ez egy elég nagy teljesítmény.

Karaktertörténet

2001. 11. 05-én született Los Angelesben. Elég jó körülmények között nevelkedett. Szépen kijárta az általános iskolát, a középsulival sem volt komolyabb gondja miután bekerült egy elég zűrös közegbe.

Ez azt takarta, hogy már 14 évesen a fiatalkorúak börtönében ült másfél évet súlyos testisértés vádja miatt. Miután kikerült innen úgy döntött otthagyja az iskolát és pár haverjaival létrehoznak egy elég komoly utcai bandát. A mai napra már egy elég komoly MOB-á nőtték ki magukat. Főként drogkereskedelemmel és embercsempészettel foglalkoznak.

Frakció leendő neve, kiket hoznék magammal

Boulevard Mafia Crips lenne a frakció neve és senkire nem lenne szükségem a MOB elindításához mivel már nagyon sok tapasztalatom van ezen a téren.

Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma

Csak is IC lenne a felvétel ami körülbelül 2 hétig fog tartani, ez az úgynevezett TGF időszak, ahol megnézzük, hogy mégis mennyire tudsz közöttünk RP-zni. Odajössz hozzánk a Hoodra és elkezdessz haverkodni a tagokkal, ha valaki úgy dönt, hogy lespanol veled akkor szerencséd van, de általában nem könnyen barátközunk, inkább elküldünk vagy kirabolunk, megfélemlítünk.

Rangok: 

T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak.

Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek.

O.Y.G (Original Young Gangster): tagok, akik 10+ éve bangelik az adott set-et.

O.G (Original Gangster): tagok, akik 20+ éve bangelik az adott set-et.

O.O.G (Double OG): tagok, akik 30+ éve bangelik az adott set-et.

O.O.O.G (Tripple OG vagy szimplán "Tripple O"): tagok, akik 40+ éve bangelik az adott set-et.

G.F vagy G.M (God Father vagy God Mother: valaki az alábbi rangokból, valamint ezzel a jelzővel specifikálják egy adott line, division, set, vagy banner alapítóját/alapítóit.

Céljaim a frakcióval

Az a célom főként a frakcióval, hogy egy tartós, ütköképes és egy színvonalas bandát hozzak a szerverre. Nem az lenne a fő célunk, hogy mi legyünk a leggazdagabbak pénzben mérve, hanem a célunk sokkal inkább az, hogy úgy nézzenek ránk az emberek mint a szerver legRP-sebb játékosaikra.

Igényelni kívánt frakció járművek

Nincs szükségünk frkaicó járművekre, majd saját erőnkből összeszedjünk mi magunk rá!

Miért engem válasszatok

Mint már korábban is leírtam számtalan szerveren voltam már ennek a bandának a leadere és nem ki ideig bírtam vezetni. A SeeMTA V3 szerverén elég komoly RP múltam van mivel vezettem ott is már ezt a bandát mint Al-Leader. Nem kis ideig tervezem vezetni a frakciót és próbálkoznék aktív is lenni.

Skinek/Mappolások

Mappolásra nincsen szükségünk, de annyit ezért szeretnék leírni, hogy itt lenne a Banda Hood-ja. mta-screen-2020-02-22-08-58-53.png

Skinek:

https://www.upload.ee/files/11167917/Crip_skinek.zip.html

sork-pskinr-l.png

Edited by kamion
  • Like 1

Hali! A szöveg struktúrájából és a rangokból ítélve te bandát pályázol és nem Maffiát. Tehát a megpályázott FKra banda rp szabálya nehezedik. Ergo az autóknak alacsony kategóriásnak kéne lenni és nem felsőnek (lásd BMW M5). 

Edited by Konstantin Koroljov
  • Like 4
  • Haha 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.