Jump to content

frackcio pályázat

petidémon12

Ajánlott bejegyzések

OOC önéletrajz.

Név:petidémon

Életkor:23
               Születési hely:debrecen
               Infók rólam:Hobbim:szeretek gépezni, szeretek sportolni, általában az időm nagy részét a NextGaming RP-szerveren töltöm, és még szeretek CS:GO-zni.

IC-önéletrajz

Történetünk 1996-ban kezdődik amikor megszülettünk én és 5 testvérem. Anyánk Brandon Elizabeth és Delmar Oscar megismerkedett 1987-ben.
               Amikor kicsik voltunk apánkat a helyi banda lelőtte és anyánk árvaházba adott minket. A testvéreimet elvitték  amikor 18 éves lettem. Sok idő után el
               kezdtem keresni a testvéreim. Sok városon keresztül mentem és mit ad isten rátaláltam Los Santos városára, ahol laknak a testvéreim.
               Az apánk végrendeletéből tudtuk meg hogy apánk volt a Grove Street vezetője és a testvéreinkel elhatároztuk hogy folytassuk azt amit
               apánk elkezdett csak modernizálva. Szeretnénk beköltözni az utcába és modern Grove Street-et alakítani vagy a bukás szélére vinni.

Mióta RP-zel:

Nagyjából 1hónapja RP-zek.

A frakció leendő neve és kiket hoznál:

A frakció leendő neve : fekete dk 
              A testvéreimet hoznám a bandába: Delmar Angelo, Delmar Reilly, Delmar Mayers, Delmar August, Morley Forrest, Brandon Bates 

Frakció felépítése Leaderek, Al-Leaderek, Tagok száma       

*Nyitott Frakció, néha lennének tagfelvételek.

*Leader(1 Darab)
              *Al-Leader(2 Darab)
              *Bandatagok(7Darab:Leader+Al-Leader-el együtt)
              *Hostage talker(2 Darab)      

Céljaim a frakcióval kapcsolatban   

Kedves bandának tűnni, de nagyon szigorú szabályok szerint élni
              Kialakítani egy működő redszert, és megélni az szerint    

Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab)

*BMW M5 F10 (6Darab)

*limo (2 darab)
              *helikopter   (2 darab)                                                        
              *audi rs 6 c7 ( 3 darab)
              *
                                                                                                    Miért téged válasszunk?

Minden nap játszok a szerveren minimum 5órát, a szabályokat betartom és a banda szempontjából nagyon jó leader lennék
               nagyon csapatjátékos vagyok.

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén   

Régebben én voltam az egyik banda leaderje egy másik szerveren én állítottam össze a rablások útmutatóját, és mindig minden a tervek
             szerint haladt mert profi csapatom volt de a kiképzésüket nem  nekem köszönhették.                  

• Vlad locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.