Jump to content

frackcio pályázat

petidémon12

Ajánlott bejegyzések

ooc önélet rajz 

Név:petidémon

Életkor :23
Születési hely: debrecen
infór rolam : hobbi meloelöt iletve meló után általában az időm nagy részét a NextGaming RP-szerverenvan 

IC-önéletrajz

Történetünk 1996-ban kezdődik amikor megszülettünk én és 5 testvérem. Anyánk Brandon Elizabeth és Delmar Oscar megismerkedett 1987-ben.
               Amikor kicsik voltunk apánkat a helyi banda lelőtte és anyánk árvaházba adott minket. A testvéreimet elvitték  amikor 18 éves lettem. Sok idő után el
               kezdtem keresni a testvéreim. Sok városon keresztül mentem és mit ad isten rátaláltam Los Santos városára, ahol laknak a testvéreim.
               Az apánk végrendeletéből tudtuk meg hogy apánk volt a Grove Street vezetője és a testvéreinkel elhatároztuk hogy folytassuk azt amit
               apánk elkezdett csak modernizálva. Szeretnénk beköltözni az utcába és modern Grove Street-et alakítani vagy a bukás szélére vinni.

Mióta RP-zel :
Nagyjából 1hónapja RP-zek.

A frakció leendő neve és kiket hoznál:  Fekete dk család barát iletve ismerösök 

*Nyitott Frakció, néha lennének tagfelvételek.

*Leader(1 Darab)
              *Al-Leader(2 Darab)
              *Bandatagok(7Darab:Leader+Al-Leader-el együtt)
              *Hostage talker(2 Darab
 Céljaim a frakcióval kapcsolatban   

Kedves bandának tűnni, de nagyon szigorú szabályok szerint élni
              Kialakítani egy működő redszert, és megélni az szerint  

Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab)

*BMW M5 F10 (6Darab)

*limo (2 darab)
              *helikopter   (2 darab)     
                 *audi rs 6 c7 ( 3 darab)

Miért téged válasszunk? minden naprp zek amikór csak lehet és szeritem ez a  kulcs  ebe a játékb:D 

Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén   

nem sok de igyekszemmindent megteni hogy jo muködöfrakilegyen

• Vlad locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.