petidémon12 Létrehozva: Február 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 22, 2020 ooc önélet rajz Név:petidémon Életkor :23 Születési hely: debrecen infór rolam : hobbi meloelöt iletve meló után általában az időm nagy részét a NextGaming RP-szerverenvan IC-önéletrajz Történetünk 1996-ban kezdődik amikor megszülettünk én és 5 testvérem. Anyánk Brandon Elizabeth és Delmar Oscar megismerkedett 1987-ben. Amikor kicsik voltunk apánkat a helyi banda lelőtte és anyánk árvaházba adott minket. A testvéreimet elvitték amikor 18 éves lettem. Sok idő után el kezdtem keresni a testvéreim. Sok városon keresztül mentem és mit ad isten rátaláltam Los Santos városára, ahol laknak a testvéreim. Az apánk végrendeletéből tudtuk meg hogy apánk volt a Grove Street vezetője és a testvéreinkel elhatároztuk hogy folytassuk azt amit apánk elkezdett csak modernizálva. Szeretnénk beköltözni az utcába és modern Grove Street-et alakítani vagy a bukás szélére vinni. Mióta RP-zel : Nagyjából 1hónapja RP-zek. A frakció leendő neve és kiket hoznál: Fekete dk család barát iletve ismerösök *Nyitott Frakció, néha lennének tagfelvételek. *Leader(1 Darab) *Al-Leader(2 Darab) *Bandatagok(7Darab:Leader+Al-Leader-el együtt) *Hostage talker(2 Darab Céljaim a frakcióval kapcsolatban Kedves bandának tűnni, de nagyon szigorú szabályok szerint élni Kialakítani egy működő redszert, és megélni az szerint Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab) *BMW M5 F10 (6Darab) *limo (2 darab) *helikopter (2 darab) *audi rs 6 c7 ( 3 darab) Miért téged válasszunk? minden naprp zek amikór csak lehet és szeritem ez a kulcs ebe a játékb:D Milyen tapasztalataid vannak leaderség terén nem sok de igyekszemmindent megteni hogy jo muködöfrakilegyen Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2020 Ezt inkább hagyjuk. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Február 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2020 Nem vitted túlzásba a formázást! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések