Lcsaba7 Létrehozva: Február 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 22, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Csaba Carver Panaszra tett játékos IC neve Jennifer Blueberry Panasz oka: Átvert 70 ezerrel, és azt mondta ha odaadom a pénzt akkor kapok autót meg fegyvert én odaadtam de úgy csinált mintha nem történt voln semmi Bizonyíték (videó, kép, log): nincs Edited Február 22, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2020 (módosított) Helló! A PK-t én fogom bírálni. Jennifer 1 hetes bant kapott, mivel átvert Téged 20.000$ felett, ráadásul csak 2-es szintű vagy a szerveren. Megvárjuk Jennifer válaszát, ha hajlandó visszaadni a pénzt, akkor megyezhetünk valamiféle enyhítésben, ha nem hajlandó visszaadni, akkor elgondolkozunk a ban hosszabbításán. Válaszadásra 1 hetet kap, mivel a ban is addig tart...egyelőre. Edited Február 22, 2020 by Koma 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lcsaba7 Hozzászólva: Február 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2020 És ha nem fogja visszaadni a pénzt akkor hogyan juthatok hozzá? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 22, 2020 Amiatt ne aggódj, vissza lesz szolgáltatva neked. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Igaz nincs közöm hozzá de egy kis információt adok Jennifer-t ki bannolták a szerverről egy hétig (ha kell törlöm a hozzá füzést) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Említettem Pete, hogy "Jennifer 1 hetes bant kapott". Köszi az infót azért! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Mind a 70k-t vissza kell fizetni?? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 S ha nem lessz visszafizetve mennyi banra lehet számítani? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 (módosított) Örök, mivel ezt alapból vissza kell adnod... Kis szintűt nem verhetsz át, sőt 20.000$ fölött alapból tilos az átverés. Edited Február 23, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Kapok időt a szerveren belől hogy összeszedjem a pénzt?? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Hogyan tudtad elkölteni a pénzt, miközben még Csaba-val ültél a kocsiba akkor, amikor én jöttem és kibannoltalak? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Nem akkor adta oda nekem a pénz hanem még azelött való nap! Mikor odaafta elmentem és vettem 2 cross motrot s felmentünk a haverommal a mount chilliardra.. leugrattam s akkor kértem hogy szedj fel de nem segitettél.. remélem emlékszel! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 23, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Megnéztem, valóban semmi pénze. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Köszönöm! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Nos akkor mi lessz? Esetleg ha végleges banban részesülnék akkor kérnék 1 kis időt a szerveren. Csak 1 percet.. átszeretnék adni valamit valakinek! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 (módosított) Ma estig kapsz esélyt arra, hogy össze szedd azt a bizonyos összeget és visszaszolgáld Csaba-nak, ha nincs fent akkor nekem. Hogy mi lesz utána, azon még gondolkodom, viszont most az UB-t megkapod. Ha a gyűjtögetés nem fog sikerülni, akkor örökös kitiltás lesz az eredménye. Edited Február 23, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Okés köszönöm szépen.. óra szerint mikór este?? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 (módosított) Éjfélig, a vezetőség pedig hamarosan leveszi a kitiltásod. Edited Február 23, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Értem köszönöm! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 Még nem vették le a banom.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 A ban levéve, jó gyűjtögetést! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Február 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 23, 2020 A pénzt visszaadta. [NextGaming] Átadott 70000 dollárt neked Jennifer Blueberry [NextGaming] Átadtál 70000 dollárt Csaba Carver-nak/nek 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések