Jacob Hunter Létrehozva: Február 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 25, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Melissa Todd Panaszra tett játékos IC neve Amanda De Rossi Panasz oka: Többszöri RP el hanyagolás, Nonrp-s fegyver elővétel, helytelen hírdetés Bizonyíték (videó, kép, log): https://kepkuldes.com/image/3UxdZ4 https://kepkuldes.com/image/3UxFHq Edited Február 25, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 25, 2020 (módosított) Hello! A PK-t én fogom bírálni. Várom Amanda válaszát 24 órán belül! @Amanda D Rossi, @Amanda De Rossi, @Amanda De Rossi 0 Edited Február 26, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda D Rossi Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 az eleje is fel van véve hogy ő miket csinált? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 Miért miket csinált? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda D Rossi Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 az a baj képet se videót se csináltam.. De ugyanazt mint én néhol.. És mostz ezzel csúnyán mondva elbaszta a fraki pályázatom mert elfogadták és ma mentem volna meghallgatásra és erre meg e miatt.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 @Melissa Todd Te mit szólsz ehhez? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Február 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 Alapból ez nem igaz hogy nem rpz-tem mert mindig rpz-tem És Amanda tudsz egy olyan esetet mondani hogy nem rpz-tem ? Ha jól emlékszem én neked se mentem csak annyit mondtam hogy fízest ki a kocsimat mert össze törtet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 (módosított) Logot kérnék mind a két féltől. PM-be küldjétek el nekem itt fórumon, aztán az alapján döntést hozunk. 24 órát kaptok erre. Edited Február 26, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Február 26, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 Nekem már nincs meg csak a mai Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 (módosított) Meg kell lennie annak. Ha megkeresed a console.log fájlt, akkor láthatsz: console.log.1, console.log.2, console.log.3, console.log.4, console.log.5 fájlokat is. Azokban biztosan megtalálod a tegnapi eseményt. Edited Február 26, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 (módosított) Megnéztem a logokat. Azt nemtudom, hogy Melissa valóban nem RP-zett volna sok ütközést, ahogy Amanda mondta. Az viszont biztos, hogy sokkal többször RP-zett ütközést a console tartalma alapján, mint Amanda. (Még a felvétel bekapcsolása előtt is) Melissa_Todd nem kap semmit, mivel nincs rá bizonyíték, hogy nem RP-zett volna néhány ütközést. Amanda_De_Rossi pedig 120 percet kap; NonRP-s közelekedés, RP hiánya ütközésnél, NonRP-s hirdetés indokokkal. A PK-t zárom. Edited Február 26, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések