Waylon Jimmy Létrehozva: Február 26, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 26, 2020 [Illegális] Pályázható Frakciónk neve: Off White banda OOC Önélet rajz: Laczkó Máténak hívnak! 13 éves vagyok! Dátum: 2006.10.02 Ahol lakok: Magyarország, azon belül Balassagyarmat! Kinézetem: Barna haj, pattanásos kép (xd) Kedvenc sportom: Foci, kosárlabdázás Sokszor gépezem. Nagyon szeretem a márkás cuccokat. Főleg az adidas. Én kivállóra szoktam menni amiben csak lehet! Kedvenc internetes játékom: Shakes & Fidget Kedvenc akció játékom: Multi Theft Auto Sok barátom van Tudni kell rólam, ha a géphez akarok cuccokat full gamer! Államporgárságom: Magyar Apukám-Anyukám is magyar! Kedvenc foci csapatom: Barcelona! IC Önélet rajz: Nevem: Waylon Jimmy Életkorom 23 Dátum: 1997.10.02 Állampolgárságom: Magyar Családos vagyok. Hobbim: Pókerezés, új dolgok vevése. Legyen az márkás cipő és társai. Álmom: Én legyek a város ura! Liberty City-ben laktam, de most új életet kezdtem LS-ben. 2 kis gyermekem van! Legjobb barátom: Bate Armando Kedvenc sportom: Kosárlabda, csak azért mert a mezük nagyon menő. Sokszor szoktam a családommal lenni, de a bandámmal is foglalkozok Második családomnak szoktam tekinteni a bandám! Apukám és anyukám is Magyar. Banda kialakulása: (KITALÁLT AZ IDŐ CSAK AZÉRT ANNYI MERT PASSZOLNI KELLETT A KOROMMAL) 2012-ig nyúlik vissza a történet még pedig, akkor jött ki az első Adidas cipő! Akkor még nem tudtam róla csak miután apukám vett eggyet! Nagyon megtetszett nekem meg a barátomnak Armando-nak! Ezért mi is akartunk venni. Bementünk, tudni kellett akkor még nem volt olyan anyagi körülményünk hogy meg vegyük a cipőt, ezért, kronkrétan 15 évesen mi adtuk el az első Adidas cipőket. Hogyan? Kezünkbe nyomtak egy listát, amit nekünk kellett elmondani! Mi jól elmondtuk majd rá 2 hétre meg is kaptuk jutalmunkat. *1 hónap múlva* Sajnos elköltözött a két család (én családom meg Armando-é) Los Santosba *2 hét muúlva* Éppen jöttünk ki az iskolából mikor épp 2 ember odasétált hozzánk majd ledobott minket a földre. Elvette az összes értékünket. Cipőt pénzt stb. Megfogadtuk Ármandóval ezt vissza kapják. És innen indult ki az egész! Hány éve Rp-zel? Kerek 2 és fél éve rpzek! UCP-m: Se bannom, se jailem nem volt még! Frakció leendő neve: Off White Gang Bate Armando-t hoznám! Választható skinek: Főnök: Boss, száma: 2 (Mármint mennyien vannak az adott rangba) Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/83279-leo.html Alfőnök: UnderBoss 2 Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/83279-leo.html (Ugyan az ami a Főnöknek) Vásárló: Nigga 4 Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/83278-luiz.html Újonc: Newcommer 2 Skin: https://gamemodding.com/en/gta-san-andreas/skins/83278-luiz.html - Garázst igénylünk. Az akárhol lehet. IG Nevem: Waylon Jimmy Pályázható frakcióm: Off White banda. Frakcióval kapcsolatos céljaim: Legnagyobb banda legyünk LS-ben. Amikor meglátnak minekt féljenek. És hogy kivállóan tudjunk menekülni akár rendőr elől is. Na meg társai. És nagyok sok túszejtést,boltrablást,emberrablást csinálnék. Igényelni kivánt frakció járművek: Attól függ, ha lehet modern autóm akkor ezek: (Bár köztudott bandás nem járkál nagy autókkal, de itt nem tudom hogy megy a pálya!) Bmw M5 (Fekete): 5 darab! McLaren (Tipusa akármilyen lehet) (Szintén fekete): 3 darab! Toyota Supra (Fekete): 2 darab! Bmw 750 (Fekete): 3 darab! Ha rendes banda autók kellenek akkor: Voodoo: 4 darab! Greenwood: 3 darab! Savanna: 2 darab! Sentinel: 3 darab! Fegyvereink: M4A1: 4 darab! (Underboss,Boss-nak!) Ak: 4 darab! (Nigga-nak) Awp: 2 darab! (Bossoknak) Deagle: 10 (Mindenkinek) Uzi,Tec 9 (Mindenkinek) Miért engem válasszatok? Nem egy frakcióban voltam, aktív vagyok, stabilan tartom magam, és frakcióm. Én nem olyan vagyok mint jó pár ember, ha kapok AJ-t akkor ott hagyom a szervert. És ha szabályt sértenek egyből jelentem. Milyen tapasztalaid vannak leaderség terén? Voltam már 5x leader Frakcióban! Aktív voltam, adtam rangokat is eddig csak dicséretet kaptam, remélem nem fog ez változni! Na meg persze napont figyelem az embereket és ha megvan nekik az 5 hiba 2 napon keresztül vagy lefokozás, vagy kirúgás! Skinek, mapolás képek/videók Skineket már leírtam, képek: És hát igen! Ide szeretnénk letáborozni! Ez volt az első frakció pályázásom az utasításokat követtem! Tehát ha valami gond van akkor azt kérlek írjátok le! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 0 formázás, helyesírási hibák, véleményem szerint a bandatörténet is vicc. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 Nem ilyen képet kértünk az UCP-dről. A képen rajta kell lennie: az összes jailed-nek és az összes bannodnak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 @Vlad ha csak ennyi lenne a probléma a lappal.... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Február 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 26, 2020 Te leírtad mi a többi probléma vele. Nem idézlek. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
hasebe88 Hozzászólva: Február 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2020 szerintem meg tokeletesen csinalt mindent de csak szerintem akor Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2020 Már ott elveszett az egész hogy a bandásoknak mióta van AWP-jük és Desert Eagle-jük, egyben McLaren P1 és BMW M5 e60 ? 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Február 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2020 Bocsi, hogy beleszólok, de a valóéletben is van BMW M5 E60-juk a Bandatagoknak, sőt a Desert Eagle az egy tipikus gengszter fegyver. Nézzetek utána, ha nem hisztek nekem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Február 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2020 Szerinten te kevered a Maffiát és a Bandát... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Február 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Február 29, 2020 NO OFFENSE: Összeszedetlen, semmi formázás, a sablont nem követve. Nem lehet átlátni. A "story" megfogalmazása borzasztó és maga a story is, a skinek ismétlődnek és nem linkelni kellett volna. És nem hinném ha kisemmizték őket akkor hirtelen egy SUPREME pólóban kezdenének el mászkálni (ami mellesleg IRL 1.987$-ba kerül) Én ezt NEM TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2020 Szerintem ennek a bandának nem lenne jövője a szerveren. Nincsen megfogalmazva és ez a név, hogy OFF WHITE banda név is eléggé gyerekes. Illetve nem tudnak szerintem téged komolyan venni az emberek mivel ilyet ide írsz akkor már szerintem el is úszott az egséz " Amikor meglátnak minekt féljenek. " 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 19, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések