Dave Johnson Létrehozva: Február 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Február 27, 2020 Magamról: Szábó Alex vagyok 16 éves szeretek focizni tizedikes vagyok leginkáb focizni szoktam de tanulás is fontos nekem ezért legaláb 1 órát tanulok 5 éve rpzek Magamról a játékban: Dave Johnson-nak hivnak Apám meg halt 7 éve mikor apám meg halt nem volt sok pénzünk anyám két munkábam dolgozot ezért nekünk való honan pénz kellet ezért az uca életet választotatam és ott tanultam meg senkibe se biz hatsz csak magadban ezért elkeztem nagyob büntényekbe kerülni és onan nem volt meg álás aztán jötek a drogok pilyák és inen széntem már tudjátok Hányszor voltál admin jailben? még nem voltam nem is szeretnék mindig be tartotam szabályzatot Hányszor voltál banolva? nem voltam még banolva mindig tiszteltem szervert és az adminoka Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Segiteni amibe tud válaszol kérdésekre meg figyelni kik nem rpznek mi a véleményed a csapatmunkáról? csapat nélkül széntem nem olyan jó játék mert a csapat össze fog és segit a másiknak ha valami probléma van Miért pont téged válasszunk?Szerintem azért lennék jó erre a pozitciora mert mindig segitennék ha valami probléma van és mindig fent tudnák lenni szerveren Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Szeretnék segiteni a problémákba és a kérdesek-re adni választ Pozitív tulajdonságok.: Vicces- Okos- jó szivü-segitökész Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) néha ideges vagyok-néha bunko-haragtarto-néha csunyán beszélek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Február 27, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Február 27, 2020 Ez nem tudom mi. Zárom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések