Bezim Armed Létrehozva: Január 13, 2019 Megosztás Létrehozva: Január 13, 2019 (módosított) -- OOC Önéletrajz-- -- Borsi Gergely vagyok 2003.június.18. születtem Érbogyoszlóban Romániában. Kedvenc tevékenységeim allá tartozik a horgászat és a tanulás.-- --Életem célja az , hogy szerelő lehesek mint ahogy testvérem is. Jelenleg a 9.oszályt járom a Margitai Horvát János szakközép iskolában ahol légkondicionáló eszközök javitását tanulom.-- --Édesapám neve Béla , Édesanyám neve Erzsébet egy testvérem van Gábor aki friss apa is.-- --IC Önéletrajz-- -- Bezim Armed vagyok 1994.06.18 születtem Los Santosban . Szeretek enni és horgászni . A tanulmányaimat a Los Santosi szakközép iskolában végeztem.-- -- A szakom az Orvosi de emelett karbantartó képzőben jártam . Apám neve ismeretlen mert születésemnél már elhagyott, Anyám neve Bezim Irénke , testvérem egy van -- --aki fiú neve Bezim Amadeo. Eddigi munka helyeim közzé tartozik a klima szerelő is amit jobban inkáb testvéremtől tanultam. A családom nem a legjobb anyagi háttérel rendelkelkezik-- -- ezért kiskoromban rákenyszerültem lopni amiért elkaptak a rendőrök és ezért 2 évig javitóintézetbe voltam de mostanára teljesen megjavultam.-- -- Rangok-- -- 1 Igazgató főleader-- -- 1 Igazgató Helyettes all leader-- --Főorovos-- --Orvos-- --Mentőorvos-- --Fő ápoló-- --Ápoló-- --Mentő / Helikopter sofőr-- --Frakció célja , programja-- Szeretnék egy olyan frakciót megteremteni, ahol a tagok folyamatosan aktívak és az RP -t a lehető legmagasabb színvonalon művelik. Különböző belső elméleti és gyakorlati képzésekkel szélesítenénk a tagok ismereit. Ezenkívül a mindennapi mentési feladatok mellett a lakosság számára is egészségügyi rendezvényeket és bemutatókat tartanánk, ahol közelebbről is megismerkedhetnek ezzel a gyönyörű hivatással. A tagoknak prémium rendszert vezetnék be a nagyobb motiváció miatt emellett, folyamatoasn RP feladatokat kapnának hogy ne unatkozzanak. --Miért pont ezt a frakciót választanád?-- -- Azért választanám eszt a frakciót , mert ez a frakció felvillanyoz és teljesen motivál -- --Milyen szerepe van az OMSZ-nek?-- Az Országos Mentőszolgálat egységes állami egészségügyi intézmény, melynek feladata az életmentés, a sürgős ellátás biztosítása. Az OMSZ az életmentésen kívül alapfeladatként kizárólag mentő és őrzött betegszállításokat végez, azaz olyan feladatokat, ahol a beteg állapota miatt sürgős segítségre van szükség, illetve ahol útközben is beavatkozások, vizsgálatok szükségesek Nem csak fizikai terhelést, éjszakai ügyeletet, hanem roncsba szorult sérült ellátását, szülés levezetését, újraélesztést, és az ezzel járó óriási lelki terhet is jelent a mentőmunka. Csak szívvel, lélekkel, és némi megszállottsággal lehet ilyesmire vállalkozni --Frakció járművek-- -- 2 Audi RS6 -- -- 4 Mercedes Sprinter -- --Miért pont téged válasszunk?-- --Azért válasszatok engem mert a frakciót a fentiek szerint irányitnám és jó kezekben lenne -- U.i. Elnézést még nem vagyok benne ebben a dizájnolásban annyira. A helyesírásért elnézést 2 évig volt egy magyar tanárunk akivel 2 év alatt 4 rövid leckét vettünk fel és e milyat nagyott romlott a helyesírásom. Bízom benne hogy pályázatom elnyeri a döntéshozók tetszését, és felépíthetek egy szuper frakciót Edited Január 13, 2019 by Bezim Armed 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Január 14, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Január 14, 2019 A pályázat bírálásának időpontja alatt lévő magatartásod, admin jailjeid miatt a pályázatot elutasítjuk. Idézet [2019-01-14 18:37:58] [Output] : [AdminJail]: Steven bebörtönözte Bezim Armed játékost 600 percre. [2019-01-14 18:37:58] [Output] : [AdminJail]: Indok: Súlyos NON RP, Frakció minősítés + Szép hirdetés [2019-01-14 18:40:11] [Output] : HIRDETÉS: NOKEDLI NEM FRAKI MINŐSITÉS!! ((Bezim Armed)) [2019-01-14 18:37:17] [Output] : HIRDETÉS: pd tiltja de derbyznek mint a szar engedely pitt re nincs de csinaljak(()) ((Bezim Armed)) +1 120 perces jail NON-RP indokkal, ezt mind két nap alatt. Nem gondolom, hogy ilyen frakcióleadereket keresünk. Amennyiben látható javulás a jövőben (legalább 1-2 hónap jail és ban nélkül), írj egy új pályázatot. Ezt zárom, helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések