Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Salvatore De Piero jelentkezése adminnak

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Leventének hívnak, 15 éves vagyok. Borsodban élek egy nagyobb faluban, szabadidőm ha tehetem akkor vagy kint a focipályán töltöm vagy gép előtt.4-es tanulmányi átlaggal rendelkezem, nem viszem túlzásba a tanulást (napi 20perc) mégis megvan szerintem egy jó szint. Előfordul, hogy belemegyek olyan helyzetekbe is amibe nem kellene, túl teng bennem az adrenalin. Komolyabban nem űzök semmi sportot, szeretném kipróbálni magam majd kosárban, akár k-1-ben is. Sokszor néznek az életkorom ellenére többnek mint amennyi vagyok. 3,5 éve ismerkedtem meg az MTA világával, kb 2 éve az RP fogalmával is. Előtte csak fun, dayz szervereken játszottam.Több szerver között is barangoltam.

Referenciák:

AV-RP: idg. adminsegéd, majd adminsegéd. Idő szűkében leadtam

Több kisebb szerveren voltam admin.

IC:

Salvatore De Pieroként ismerhetnek fel engem.Piero olajszállítóként keresi meg mindennapi kenyerét.Végzettségeinek megfelelő pozícióban elhelyezkedni. Piero szülőfalujában tevékenykedett, polgármesteri tisztséget töltött be. Szigorú elveket követett, aki nem dolgozik ne is egyék. Mindenki a teljesítménye szerint részesült a javakban. Majd bátyja kiforgatta pozíciójából, vagyonából. Később Los Santosba költözött egy jobb élet reményében. 

OOC: Jelenleg nem tudtam sehová "beilleszkedni" mint frakció terén, mint RP terén. Különösebben vagyonom nincs egy volkswagen beetle-n kívűl.

SEE V3: OMSZ, PD

AV-RP: Olasz maffia, Motoros banda, Latin maffia

Sok más szerveren mindenféle frakciót kipróbáltam már.

AJ, BANNOK:

https://imgur.com/a/e7VsZfB

ADMIN FELADATA:

Az Adminisztrátorok feladata egyik legfontosabb szerepe, hogy egy adott konfliktust el tudjon hárítani. Másik fontos szerepe, hogy a játékosok érdekében megtudja tartani a játék élményeit, ezért közbe tudjon lépni egy adott helyzetbe/konfliktusba. Bárki bármilyen segítségre szorul, tudjon segíteni bárkinek, ne hátráljon meg, tudjon hatni az emberekre, legyenek bármilyenek is. Fontosnak tartom, hogy tudjon egy Adminisztrátor dönteni a helyes megoldásokon, legyen szó bármiről. Egy Adminisztrátor legeslegfőbb feladata, a példamutatás, itt gondolok a szabályokra is. Valamint nem utolsó sorban, rá kell vezetni mindkét félt egy konfliktusba, hogy belássák a hibájukat, illetve saját maguk tudják, hogy miért is kapnak büntetést.

Csapatmunka:

A csapatmunka mindenhol elengedhetetlen mint egy munkahelyen, osztályban lásd mint itt az admin csapatban s vezetősségben is. Ha nem lenne csapatmunka nem lenne egyszerű a szerver vezetése sem. Ha egy admin csapatnál van csapatmunka sokkal gyorsabban és precízebben lehet megoldani dolgokat.

Aktivitási idő:

Napi 3-4 óra

Hétvégén: 5-7óra

Miért téged válasszunk:

Mivel jól kezelem a konfliktusokat és határozott vagyok ,mindig kiállok a magam igazáért.Szerintem elegendő Rp tapasztalattal rendelkezem amivel tudok segíteni a más/kezdő játékosokon.

Miért szeretnék jelentkezni:

Szeretnék amennyire tudok segíteni a szerveren a játékosoknak. A többi admint is amennyire tudom úgymond 
"tehermentesíteni". Az emberek fair play játékát segíteni, a szabályszegő emberek szankcionálása.Nem szeretném túl ragozni, 100 szónak is egy a vége: segíteni szeretnék.

Pozitív tulajdonságok:

Segítőkész vagyok

Tisztelettudó vagyok

Magabiztos vagyok

Megértő vagyok

Negatív tulajdonságok:

Lusta

Haragtartó 

Szókimondó

Edited by Salvatore De Piero

• 2 weeks later...

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.03.19.-én 18:00-kor vagy  2020.03.20.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.