Thomas Létrehozva: Március 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 11, 2020 (módosított) Magamról: Sziasztok! Norbi vagyok, jelenleg 16 éves vagyok. Nagykőrösön élek és ott is tanulok jelenleg az Arany János Református Gimnázium és szakgimnázium rendészeti szakán. Jelenleg 10. osztályos vagyok. Szabadidőmben általában számítógépezni vagy sportolni szoktam. MTA-val nagyjából egy éve játszok, azóta is a NextgamingRP szerverén, kissebb-nagyobb kihagyásokkal. Játékban elért eredményeim: A szerveren Thomas Cartwright a nevem. Mióta a szerveren játszok, azóta többször is voltam frakció tagja. Először az LSAMV tagja voltam. Fél hónap szerelő élet után én és egy barátom kaptunk egy ajánlatot és így bekerültünk a Rendőrség frakciójába. Ott körülbelül 3 hónapot töltöttem el és Törzsőrmester volt a rangom és a rendőrség alosztályában is voltam az NNI-ben. Miután önként kiléptem a rendőrségtől és az NNI-től, egy kis időre a NAV állományában voltam. Miután a NAV megszűnt egy ideig nem voltam frakcióban, de jelenleg a Rendőrség állományában vagyok Alleader/Altábornagy rangfokozaton. Értékesebb dolgaim a szerven Jelenleg rendelkezem egy házzal, egy kis garázzsal, egy 6 prime, egyedi rendszámos Bugatti Divoval,BMW M3-mal. Jailek/Bannok https://imgur.com/dGNOCg0 Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata? Admin: Szerintem egy admin feladata a játékosok segítése, szabályok betartatása a játékosokkal, valamint a szabályt megszegő játékosok szankcionálása. Adminsegéd: Egy adminsegéd feladata az egyszerűbb kérdésekre válaszolni, ezzel is könnyítve az adminok munkáját. Aktivitási idő: Egy átlagos hétköznapon legalább 3 óra, hétvégén lehet több. Csapatmunka: Mivel én a rendőrség frakciójában vagyok ezért itt is nagy befolyásoló tényező a csapatmunka. Egy társaságban ha jó a csapatmunka, akkor az nagyon eredményes munkát eredményez véleményem szerint. Én imádok csapatban dolgozni ezért is szeretnék ennek a csapatnak is tagja lenni. Miért pont engem válasszatok: Szerintem azért kellene engem választanotok, mert szeretek játékosoknak segíteni, hogy előrébb segítsem őket és hogy nekik egyszerűbb legyen a szerveren való eltöltött idő. Emellett szerintem már az adminok bizalmát is sikerült kivívnom, mivel szinte minden alkalommal amikor a szerveren tartózkodok kapok ideiglenes adminsegédet. Pozitív/Negatív tulajdonságok Pozitív tulajdonságok: -Segítőkész -Barátságos -Céltudatosság -Határozott Negatív: -Hirtelen haragú -Türelmetlen -Trágár szavak használata -Kissé lusta Köszönöm hogy elolvastad! Edited Március 11, 2020 by Thomas Cartwright Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2020 Egyszerű, de összeszedett. Benne van minden, aminek szerepelnie kell. Hajrá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Március 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2020 Sok Sikert! Minden le van írva aminek kell. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Március 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2020 jól összeírtad. többször is voltál idg. as. nem volt veled baj! hajrá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Március 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.03.11.-én 18:00-kor vagy 2020.03.12.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések