Zsolt R King Létrehozva: Március 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 11, 2020 -A topic kinézetét szabadon megválaszthatod, saját elgondolás alapján -OOC bemutatkozás (Zsoltnak hívnak Romániában élek. Jó tanuló vagyok, nagyon barátságos 14 éves vagyok a hobby im gépezés,foci Sok időt szoktam a gép előtt tölteni. Türelmes vagyok mindig és szeretek segíteni mindenkinek, és egy normális életem van.) -IC önéletrajz (Zsolt R King-nek hívnak szüleim elvannak válva ( 6 éves korom óta) egyedül lakom los Santosba, munkám jelenleg olaj szálító nagyon szeretek vezetni és kimenni haverokkal.) frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni (A frakció helyéit nemtudom pontosán. Rangok: Tanuló,kezdő,haladó,profi. Leaderek száma 1 az én és alleaderek száma 1. A frakció célja az hogy minél több embert tudjunk fuvarral megszánni és mindig legyen elérhető sofőr. A fizetések: tanuló: 500$ kezdő: 1200$ haladó: 2000$ profi: 3500$ alleader: 5000$ leader: 6500$)miért pont ezt a frakciót választanád? -Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren? -Miért téged válasszunk? (Szerintem ez a frakció nekem való hiszen nagyon szeretem a taxitársaságot és a vezetést. A taxisnak az a szerepe hogy fuvart adjon a személynek. úgy működhet jól egy frakció ha aktív minden nap valaki és nincs offline és a munkájukat végzik. )voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? (Igen voltam egy gazdag rp szerveren orfk leader 5 hónapig csak felmondtam és átadtam a helyem egy más játékosnak.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 11, 2020 (módosított) Egyáltalán nincs megformázva. Alakíts rajta, vagy hagyjuk és zárom. Kapsz rá 1 napot. Edited Március 11, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 19, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések