Jump to content

Országos Mentőszolgálat pályázat:Lisa V Ingrosso

Ajánlott bejegyzések

IC BEMUTATKOZÁS:

Balla Dávid vagyok 14 éves, Debreceni lakos. Általános iskolába járok, hobbim egyenlőre nincs. Kicsit kövér vagyok, de hát ez engem nem gátol meg semmiben. Körbe utaztam egész Magyarországot. Szeretem a pankrációt, és szeretek sokat gépezni. Negatív tulajdonságaim: néha sokat beszélek, sokat gépezek, dagadt vagyok (ez számomra nem az, de mások szerint lehet). Országos mentőszolgálat leader azért szeretnék lenni, mert nagyon szeretem az OMSZ-t, illetve mert szeretek vezetni, az MTA-t is szeretem, és szeretek embereknek segiteni. Azért lenne érdemes engem választani, mert nagyon aktív vagyok, mint mondtam kicsit sokat gépezek, illetve mert nagyon segitőkész, és türelmes ember vagyok. Célom az hogy egy normális közösséget hozzak létre ezen a szerveren.(Nem mondom hogy nincs az, de mivel új vagyok, még nem tapasztaltam nagyon).

OOC BEMUTATKOZÁS:

Lisa V Ingrosso vagyok 20 éves, Los Santosi lakos. Középiskolai végzettségem. Azért szeretnék OMSZ-es lenni mert az apám, és anyám is mentős volt. Célom hogy egy jó kis társaságot hozzak létre, akik nem beszélnek trágárul, és nagyon segitőkészek. A középiskolát 2016-ban végeztem el, azóta leraktam a jogosítványt.

Járművek, illetve rangok stb.

Járműt egyenlőre nem szeretnék igényelni, mivel nem tudom a pontos neveit, illetve ez majd később eldőlne úgyis

Rangrendszer: Készitem, de még nincs kész.

TAPASZTALAT:

4 éve RP-zem, különböző szervereken voltam már frakció tag, főleg illegális frakció tag. Sok External és San modos szervereken voltam. OMSZ-es még nem voltam egy szerveren sem.

KÖSZÖNÖM HOGY VÉGIGOLVASTAD!

Lisa V Ingrosso

Edited by Lisa V Ingrosso

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.