Tomka55 Létrehozva: Március 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 18, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Német Tamás - Hány éves vagy? - 19 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 350p - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Nem - - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Még itt nem voltam! - Miért ezt a frakciót választanád? - Szeretem a szerelést! - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen, igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Tamás vagyok 19 éves! Borsdodi srác, azon belül Kazincbarcika! hobbiaim:.. gépezás, gép szerelés, haverokkal lógni.. Ha... van rá szabad időm! (Általában mindig van) Miskolcon tanulok rendészeti szakon mint végzős! így röveden ennyi amít úgy érdemes tudni rollam! ) - IC Rész Jelentkező neve: - Tom Leeng - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos (1981.04.05 brd) - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Xian Leeng- Jelentkező apjának neve: - Sen Leeng - Előző munkahelye(i): - benzin szállító, autó szerelő segéd! - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Nagyon szeretem az össze hangolt munkát csapatban! Szeretem a jó közösséget! Szeretem a csapat munkát! - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Név: Tom Leeng Született: 1981.04.05 Los Santos Medical korház Édes anyám: Xian Leeng Édes apám: Sen Leeng Los Santosan-ban élek egymagam a Mein Str. 21 szám alatt egy 2 és fél szobás garzonban, amit kissebb munka szolgáltatásból tartok fenn! munka képes álapotot ápolok 16 éves korom óta! Voltam gépsoron, lakatos mühelyben mint kis kezes segéd, dolgoztam már kisebb nagyobb cégek neve alatt, kisebb nagyobb munkákkal! Szeretem csinálni amit csinálok! már rendelkezek annyi tapasztalattal hogy meg álhassam a helyemet az önök cégében, remélhetőleg! Fő szakmám gép heggesztő, lakatos! - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? - igen - Edited Március 19, 2020 by Tomka55 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 19, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 Nem az adminjailjeidről csatoltál képet, ezt javítsd. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tomka55 Hozzászólva: Március 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2020 Kész! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tomka55 Hozzászólva: Március 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 25, 2020 Javítva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések