Rain Williams Létrehozva: Március 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 18, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? - Balázs - Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 óra- Jelenlegi játszott perceid száma: - 360 kb - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Nem voltam még jailba és nem voltam bannolva - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Még nem voltam most lesz az első belépésem itt - Miért ezt a frakciót választanád? - Mert ezt bírom - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Szakmát tanulok (villanyszerelő) első éves vagyok elhelyezkedtem benne hobbi a munka sok mindent csinálok 5-éve MTA-zok. - IC Rész Jelentkező neve: - Rain Williams- Jelentkező születési helye, ideje: - 1990 04.10. - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Catarina Leeng - Jelentkező apjának neve: - Rain John- Előző munkahelye(i): - Villanyszerelő - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Csapat munkát szoktam dolgozni és nekem nagyon könnyen megy.Segítő kész vagyok, ha van egy csapat és oda beileszkedek nem problémázok. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Rain Williams vagyok van két szakmám és egy éretségim hobbi a munka több éve szerelek és 2 gyerekem van. - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Ezt nem értem ((OOC))- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 19, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 Szia, kevés a játszott perced, keveset írtál magadról IC és OOC is, "Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?" ezt meg persze, hogy nem érted, ha nem olvastad el a szabályzatot. A jelentkezésedet így elutasítom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések