Grader Thomson Létrehozva: Március 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 18, 2020 (módosított) Sziasztok! Rómeónak hívnak. 15 és fél éves vagyok és kézilabdázok. Középiskolába járok ahol angol nyelvet tanulok nagyrészt. Ebben az évben kitűztem magamnak kisebb-nagyobb célnak a középfokú nyelvvizsga sikeres elvégzését. Szabadidőmben általában edzésre járok vagy MTA-zok vagy ha tehetem elmegyek bulizni a barátaimmal vagy csak egy átlagos mozizás. Hétvégente elszoktam járni kondizni a csapattársaimmal. Mindenhol szeretek vezető szerepet betölteni ahol csak lehet. Szeretem a rendezett, fegyelmezett csapatot és persze a csapatmunka nálam elengedhetetlen bármilyen közös munkába. Mióta RP-zel? 3 éve nagyobb kihagyással. Szerverünkön lévő játszott perceid száma? 1091 percem van. Csatolt kép az UCP-dről, a jaileidről és banjaidról IC önéletrajz (legalább 15 teljes, kerek magyar mondat) Grader Thomson egy 23 éves Közép-Amerikai származású férfi aki El Salvadorba született. 2 lány testvérével él egy albérletbe és anyjával. Anyja egy Mexikói származású hölgy aki takarítóként dolgozik Los Santos egyik gazdagabb családjánál. Apja Egyesült Államokban született. Súlyos drog és alkohol problémákkal küzd, sok éve nem dolgozik. Előtte villanyszerelőként dolgozott. Thomas fél év házasság után lett tervezett gyereként. El Salvadorba egy kisebb kis lakásba laktak 2 idősebb lány testvérével plusz a szüleivel. Eléggé szűkös kis otthonuk volt de mondhatni hogy elegendő volt számukra. Thomas jó tanuló volt egészen 7. osztályig amikor az apja elkezdett nagy mennyiséggel inni és nem tudta kordában tartani az erejét és verte az egész családot. Thomas sokat lógott a suliból a barátaival a kosárlabda pályán ahol kosaraztak és BMX-eztek. Thomasnak eleinte nem volt BMX-e. Fiatal fejjel elment az egyik bicikli bolt elé és a lekötetlen biciklit ellopta. Őszintén szólva Thomasnak nagyon tetszett ez a fajta élet mód. Thomas nagy nehezen kijárta az általános iskolát, de elkeltet mennie favágóként dolgozni mivel az apja 43 évesen drog túladagolásba meghalt. Az édesanyja nem keresett eleget a családnak egyedül. Így hát neki kellett ellátni a családot pénzzel az apja helyett. Nem mindig a legális utat választotta Thomas mivel kisebb zseblopásokat csinált a barátaival és a pénzt mindig elosztották egymás közt az akkori 16 éves fiatalok. Munka mellett szabadidejében a haverjaival bandázott kisebb tereken de legfőképpen a kosárpálya volt a mindenük. 20 évesen Thomas megtalálta apja dugi drog készletét ami egy zacskó kokain és egy darab füves cigi volt. Thomas nagyon sokat gondolkozott hogy mi tévő legyen, de pénz hiányába arra a döntésre jutott hogy eladja a sarkon lévő ismerős alakoknak. Nagyon megtetszett neki ez az életmód és felhagyott a legális munkával. A barátaival össze álltak közösen és elkezdtek egy ilyen banda szerűt alkotni amit először csak a barátok között el neveztek Mara Salvatruchának másnéven MS-13. Frakció leendő neve, kiket hoznál? Mara Salvatrucha 13 Jelenleg senkit majd meghirdetném. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.? Nem egyszerű bekerülni a bandába, először oda kell jönnöd a hood-ra ahol mindenek előtt megkell próbálnod megismerkedni a tagokkal és egy együtt kell lógni velünk. De ne úgy gyere oda hogy el akarsz adni nekünk valamit és ne úgy hogy neked az apád tagja volt MS-13-nak vagy stb. Ha jobban megismertünk először pultosnak vennénk fel a bárunkba ahol kiismerjük hogy mennyire bízhatunk meg benned és hogy mennyire tudsz RP-zni. Ha mindent rendben találunk egy kisebb beavatáson kell átesned amiben el kell mondanod egy esküt. Rangok -Jefe Nacionale/megalapító(leader) -Camarada/jobbkéz(2 alleader) -Primera Palabr/Veterán tag -Segunda Palabra/mocskos munkáért felelős -Baller/drogkereskedő Miembro/beavatott tag Pultos/nem beavatott tag Patan/CK-ra vár Céljaid a frakcióval kapcsolatba (legalább 10 teljes, kerek magyar mondat) Célom a frakcióval az lenne hogy az elnyomás alatt lévő fiatalokból álló kis bandát elismerje az egész város és egy nagy bűnszervezet legyen belőle aki nem fél semmilyen más bandától és a rendvédelemtől se. Kisebb boltrablások, ember rablásokat szervezni és prostituáltak futtatása, drogok eladása és kisebb haszon szerzése a drogokból és persze emberölések minden lehetséges módon. Mindezek mellett csak lazulás a hood-on és iszogatás, Rp-zgetés a tagokkal vagy kosarazás hogy jobban megismerjük egymást és megtudjunk bízni egymásban. Ezzel egy olyan köteléket alkotni amit semmi nem tud szét választani. Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab) Impala: 3 darab Sanchez:2 darab Pony: 2 darab Esperanto 1 darab Miért téged válasszunk? Amint leírtam már szeretek vezető szerepet betölteni és teljes mértékbe biztos vagyok hogy alkalmas vagyok rá hiszen a kézilabdábázok. Nagyon sok tervem és célom van a bandával és szeretném ezen a szerveren is kipróbálni a vezető képességeimet. Minden időmet a bandára tudnám fordítani a nap nagy részében, így nagyon aktív tudnék lenni. Milyen tapasztalataid vannak a leaderség terén? Más szerveren többször voltam banda, maffia leader is és volt alkalmam megtapasztalni a rendvédelem terén is kis időre a leaderséget. Bandákat sikerült eddig a legtöbb ideig sikeresen csinálni és azt is élveztem a legjobban. Skinek, mappolás képek/videók https://drive.google.com/drive/folders/1jS9F8v28StfTDXGpGPp6jF2vLcSWcJDZ Skinek Ezeket a skineket találtam a legjobbnak. HQ Köszönöm ha végig olvastad a pályázatot! Edited Március 30, 2020 by Grader Thomson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Március 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 nem lett rossz, helyesírási hibák akadnak. ezeket javítsd. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Grader Thomson Hozzászólva: Március 19, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 19, 2020 32 perce, Koma said: nem lett rossz, helyesírási hibák akadnak. ezeket javítsd. Mindent kijavítottam, remélem mostmár minden jó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 Nem lett egy rossz lap. A mappolás sem lett rossz, egyedül azt a kerítést venném ki, és raknék oda valami odaillőbbet. Esetleg olyan bokor sort ami mellette van, de ez csak példa. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Grader Thomson Hozzászólva: Március 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 10 órája , Vlad said: Nem lett egy rossz lap. A mappolás sem lett rossz, egyedül azt a kerítést venném ki, és raknék oda valami odaillőbbet. Esetleg olyan bokor sort ami mellette van, de ez csak példa. Megtettem amit tudtam, ez esetleg? Máshogy nem tudtam megoldani. Viszont megszerettem volna tartanni a lepukkant stílusát a helynek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 Ez így jó. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
IvanVolesvityski Hozzászólva: Március 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 Szép,kidolgozott pályázat. Remélem sikerül a bandás életed kialakítása! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Grader Thomson Hozzászólva: Március 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 24 perce, IvanVolesvityski said: Szép,kidolgozott pályázat. Remélem sikerül a bandás életed kialakítása! Köszi szépen! :)) Igyekszek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Március 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 21, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.03.21. 15:30 vagy 2020.03.22. 15:00 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések