Jump to content

Martin jelentkezése adminisztrátori posztra

SchMartin

Ajánlott bejegyzések

Martin jelentkezése adminisztrátori posztra!

- Rólam -

- Sziasztok Martin a becsületes nevem. Pécsen születtem és jelenleg itt is élek. Van  2 nővérem, de ők már nem laknak velünk. Jelenleg Pécsen a Zipernowsky szakgimnáziumban elektrotechnikaszakon vagyok másodéves tanuló. Szabadidőmben általában a barátaimmal szoktam játszani vagy itt a virtuális világban, vagy pedig kint a szabadban. Mta-zni kb. 4-5 éve kezdtem el, kb. ugyanekkor is kezdtem bele az rp-be. Egyelőre csak ennyit osztanék meg veletek. -

- Rólam IC -

A szerverbe nem rég kezdtem bele szóval innen nincs olyan sok érdekes információ, így más szervereken elég sok mindent értem el itt értem az AdminSegédtől kezdve egyenesen a Tulajdonosig megfordultam már az összes pozícióban. Néhány híresebb szervereken is elértem egy két nagyobb pozíciót itt például értem az 5-ös Admint, meg a FőAdmint. -

- AdminJail -

- Mivel nem rég kezdtem a szervert ezért eddig még nem voltam adminjailben. -

- Kitiltások -

Mivel nem rég kezdtem a szervert ezért eddig még nem voltam kitiltva. -

- Adminisztrátor feladata -

- Szerintem egy adminisztrátornak az a feladata, hogy segítsen megoldást találni a játékosok gondjaira, ha esetleg kisebb adminisztrátoról van szó akkor a nagyobb pozícióban lévő adminisztrátorokról a nagy terhelésben segíteni. Továbbá szerintem legyen türelmes, megértő, de elhatározott is. -

- Aktivitási időm -

Iskola időben:

Hétköznap:

Napi 2-3 óra, de ez a szám csak fiktív és bármelyik irányban változhat.

Hétvégén:

Napi 4-5 óra, de ez a szám csak fiktív és bármelyik irányban változhat.

Iskola mentes időben:

Hétköznap, Hétvégén:

Napi 4-5 óra, de ez a szám csak fiktív és bármelyik irányban változhat.

- Csapatmunka -

- Szerintem azért fontos a csapatmunka, mert akár csak a hétköznapokban is elengedhetetlen, ilyenkor meglehet beszélni a dolgokat, segíteni a másiknak ha látod hogy nem nagyon megy neki a feladat. -

- Miért vállaszatok? -

- Nem én döntöm el hogy kit vesztek be a csapatba és kit nem, de ha rám esik a választásotok, akkor az aktivitásommal, a probléma megoldó késségemmel tudnám előbbre vinni a szerver életét. -

- Miért jelentkeztem ide? -

- Én személy szerint azért jelentkeztem adminisztrátornak, mert kiszeretném tapasztalni hogy itt milyen a közösség, meg milyen az élet ezen a szerveren. -

- Tulajdonságok -

Pozitív:

Probléma megoldó

Türelmes

Segítőkész

Barátságos

Negatív:

Néha elég rendesen eltudok gépelni de ez ritkán fordul elő

Szótlan

Nagy a tűréshatárom, de ha azt valaki átlépni akkor ott hamar elpattan a húr, de ilyenkor általában lelépek inkább

Köszönöm hogy végig olvastad a jelentkezési lapomat, és ha van építő jellegű kritikád nyugodtan írd le.

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.01.22.-én 18:00-kor vagy  2019.01.23.-án 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. 

Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhat, kérjük jelezzen vissza privát üzenetben, hogy melyik időpontot válassza. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
  • KrisT unlocked és locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.