Dias Turner Létrehozva: Március 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 20, 2020 (módosított) Sziasztok! Ilyet nem nagyon szerettem volna írni, de már elégé elegem van az olyan játékosokból akik véletlenszerűen csak úgy oda jönnek és: lÉgYsZi íRd be HoGy /meghivtak 123 Szóval panaszt szeretnék tenni én Dimitrij Dias, Daniel Pick játékosra egy ic-ooc keverés, kettő ezt nem így kéne kérni... Edited Március 20, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 20, 2020 Hello, a PK-t én fogom bírálni. Várom Daniel válaszát 24 órán belül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 21, 2020 (módosított) Válasz nem jött, így Daniel válasza nélkül fogok bírálni. Daniel, legközelebb ilyet OOC chatbe írj. Az OOC chatet a "b" betűvel tudod előhozni. Büntetésed 25 perc adminjail (Mivel még kis szintű vagy) "IC-OOC keverés" indokkal. PK-t zárom. Edited Március 21, 2020 by Vlad 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések