Jump to content

EXC Tower Hood 69'

Brian Fritz

Ajánlott bejegyzések

5d4531054c77bc51803790173fb0f4f1.png

b69d29e1cca72539c0450cff47a038d4.png Az EXC Tower Hood 69' egy Idlewoodon tevékenykedő banda. A gang alakulása 2017 elejére vigasztalható. Eleinte egy fiatalok idióta pénzel való szórakozásának tűnt.
Nem köthető nagyobb bűncselekmény a bandához. Általában kisebb balhékba keverednek. Nem fordítanak túl nagy figyelmet másik settekre. Nem rendelkeznek túl nagy ismertséggel Los Santosban. Azonban a tagjaik közül van egy, két nagy név is. Brian befutó rap sztár a városban. A banda alapító tagjai közé tartozik az a bizonyos Terie West a.k.a Glave A banda csak 1 éves múltra tekint vissza. Ez alatt a mostani dolgaikat építették fel.  A Sett némely tagja tartozik egy Baseball csapathoz. A LOS SANTOS CORKERS szárnyal a bajnokságban. Ami természetesen elég jó anyagiakat jelent a srácok és ez mellet borzasztó nagy hírnevet. Nem régiben az egyik meccset fel kellet függeszteni hiszen az ellenfél szurkoló tábora nem kedvelte az újdonsült managert aki nem rég távozott el a csapatuktól. Pár tagnak még mindig rendőrségi ügye van folyamatban, de ez megszűnni látszik. Viszont nem régiben egy közösségi oldalon szárnyra kapott egy érdekes dolog. Két Afro-Amerikai férfi Taurus illetve FMK-3 fegyver használatával fenyegetéseket adott le egy úgy nevezett Oman B. ellen. A feljelentés megtörténtével, a S.W.A.T akciót hajtott végre a 2 férfi lakhelyénél ahol több illegális lő fegyvert foglaltak le. A két férfi jelenleg előzetes le tartóztatásban ül. Ennek hatására a Baseball csapatból is kirúgták őket. Bár nem mindig, minden a pénzről szól. Páran egy lerobbant night clubban tevékenykednek pohárszedőként, ők abból a pár $-ból élnek.

Röpke karakter történet.
Mint valami idióta írok egy kibaszott füzetbe egy Dirty kíséretével. Körülöttem mindenki rajtam röhög. Mindegy úgysem ebből a pár lapból fogok pénzt szerezni. Azt hiszem, hogy elmentünk egy kirándulásra anyám 9 hónapos terhes volt. Mondjuk nem értettem az ötlete, hogy mehettek el egy mindjárt szülő nővel a semmibe. Szóval mikor jöttünk haza már Dillimoreban jártunk és megindult a szülés, hát én ott jöttem világra. De szerintem ez senkit nem érdekel, őszintén engem sem. Tehát ugrok odáig, hogy kijártam az Elementaryt Los Santosban. Majd a Gregory Mc. Highschoolba vezetett az utam. Ott megismerkedtem pár sráccal akik nem nagyon ütötték a szintet. Valahogy én is közéjük tartoztam egy kurva jó jegyem nem volt, de mindig tovább mentem. Teltek a napok és sok srác márkás cuccokba vadi új telefonokkal mászkált. Úgy döntöttem, hogy ringbe szállok elkezdem szóró lapot kihordani. Anyáméktól nem kérhettem hiszen sosem szerettem, mert sosem szerettem a márkás szarokat. Aztán ebből éppen, hogy tudtam venni egy rossz gagyi napszemüveget, amit csak flexelésből raktam be a hátsó zsebembe, hogy még véletlenül se lássák az eredetét. Meghívtak egy házibuliba, ahol pörögtek a nehéz drogok, illetve egy, egy gramm zöld szar is mozgott. Aki ezeket osztotta Gucci övben feszített a medence szélén. Valami sráccal megismerkedtem és azt mondta, hogy szórjam szét az egész Gregoryban a ő cuccát. Igent mondtam a sok $ hallatán. Be is következett amit akartam, Gucci öv, CK póló, Supreme táska, legújabb generációs Jordan cipők. Szóval minden be jött minden. Aztán elkezdtünk pár sráccal az utcákon flexelgetni. Igazából egy srác valami trash gangben foglalt helyet Winona Aven. Behozta a stílust a mi társaságunkba. Úgy kezdődött, hogy egy kurva fegyvert nem fogtunk a kezükben. Az első nőnk sem volt meg az ágyban, de szépen lassan minden megtörtént. Elismertek minket, sokak riválisának tekintettek minket. Most meg mint, ha miénk lenne egész Idlewood. Kibaszott gangshit örökre. A P-nek nem lehet határokat szabni, mindig fent lesz ez a kurva sett, soha nem lesz a mélyben. A mélyből jött elő.

latest?cb=20160624131825
A(z) Los Santos Corkers Baseball Club létrejötte 2017 elejére tekintendő vissza. A Club alapítója Basim Joyner profi baseball játékos. A csapat tagjai főként az EXC Tower Hood 69' memberei immáron fél éve. A Club pénzügyi hanyatlásai kaptak szárnyra az elmúlt időben, mikor is a csapat igazgatója Elvan Burgess sikkasztást követett el. A tárgyaláson több dologra is fény derült a csapattal kapcsolatban. Meccs hamisítás, sikkasztások, dopping szerek használata. Természetesen a Majorból rögtön eltávolításra kerültek. És most megint minden elölről kell kezdeniük. Új menedzserrel, de a régi csapat tagokkal. Jelen esetben fokozott megfigyelés alatt vannak a Corkers papír munkái. Illetve rendszeres dopping tesztet hajtanak végre a tagokon.

Beavatás, távozás menete.
Ez egy fontos szertartás a tagok számára, hisz ilyenkor válhatnak igazi b'-vé. 
A bandába, nem elbukottakat veszünk fel, ide csak veszélyes embereket fogadunk. Mikor egy jövendőbeli tag oda jön hozzánk spanolni nem lesz rögtön tag. Egyenlőre span-span. Viszont amint kezdünk benne bízni és látjuk, hogy akarja a dolgot. És ért az üzletünkhöz akkor teszünk vele egy próbát. A menete úgy zajlik, hogy elhívjuk a tagok egy zárt helyre, legyen ez egy ház, vagy egy garázs. Majd a neki szánt 'piros' kendőt a szemére kötjük. Az OG meggyújt egy cigit, majd átnyújtja a beavatni kívánt tagnak és annak a srácnak, cigivel,csukott szemmel a kezébe kell égetni egy P betűt.  Azért csukott szemmel, mert így még jobban tudjuk, hogy a vérében van a piru. Ha pedig cserben hagyna minket és elmegy a bandától, akkor arra garantáltan nem vár jó sors. Először is elhívjuk őt egy bokorhoz, vagy egy fa mellé. Levesszük a kendőjét, majd a fához kötözzük. Itt pedig elmondjuk neki ezt "you betrayed us, you don't deserve to smell our airspace. go to the afterlife." és ha ez megtörtént az OG halántékon lövi.

Tervek.
Nem szeretnék olyan bandát, hogy egyből aki oda jön félünk tőle és dara-dara.Bárki oda jöhet spanoskodni, de ne vigye túlzásba, hogy akval a hátán meg ilyenek.Mi örömmel fogadunk bárkit köreinkbe, mint írtam rps közösséget szeretnék.És Úgy tudunk a legjobban rps közösséget teremteni, ha van kivel rpznünk.Tehát a lényeg, ne akval a hátadon gyere, és lehetőleg ne hófehérke skinben.Legyen egy rendes afró-amerikai néger skined, hogy illj a tömegbe.Ne vidd túlzásba a stílusod, de legyen meg az a bandás, flegmulús típúsod.Légy jó fej vicces, és ne egy bunkó paraszt aki menőzgetni jön oda nekünk.Fontos! ha szeretnél taggá válni tudj rendesen rpzni, ismerd a banda rpt.Szeretnék egy normálisan rpző közösséget kialakítani, nem egy dara bandát. Szeretnék azoknak a játékosoknak is segítséget nyújtani a szerveren akik nem rég kezdték és beszeretnék indítani a flymtas karakterüket. Erre kíváló frakció lenne.Szívesen rpzünk maffiával is, mivel nincs olyan szabály, hogy maffia nem bérelhet fel bandát munkára. Sőt, ez még engedett is. Tehát most mondom, ha maffia leader olvassa ezt a pályázatot, akkor örömmel közlöm, hogy nyugodt szívvel keressetek fel minket, vállalunk munkát, de az üzlet maradjon üzlet. Valamint mi is csinálunk üzletet pár fegyverből, ha nagyon kell a zseton, de a bandának nem az a fő célja, hogy fegyverekkel üzleteljen.Akkor fogunk gyártani még jointot is, azzal is fogunk kereskedni. Mi elnevezzük barna cigarettának. Fogunk kokainnal és egyéb illegális dolgokkal kereskedni.  A lényeg, hogy bevonható vagyok az ilyenekbe.

Figyelj, én kedevesn jöttem ide olvastam el és kommenteltem, de most láttom, hogy kár volt. OOC magadról igenis kell irnod... Egy mert elő vaan irva hogy kell, kettő a szerveren dolgozoknak nem árt tudni, hogy kinek is adják a frakciót. Bármit irhatsz, hazudhatsz magadról, ha netán nem mered felvállalni magadat... 

• Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.