Jacob Hunter Létrehozva: Március 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 21, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Pete Carol Panaszra tett játékos IC neve Ezsias Martin, Jon Rick, Charlos Thomas Panasz oka: rp alóli kilépés, ooc rádiózás, adminjail-jal fenyegetőzés Bizonyíték (videó, kép, log): hol van a m4? * ((Pete Carol)) Ezsias Martin mondja: Anyádba [OOC]Pete Carol: (( válaszolj )) Lara Weyron mondja (rádióba): én mára megyek hello Oleg Boris mondja: Hallod * a övén egy rádió * ((Pete Carol)) ***Pete Carol leveszi rólla majd bele szól majd vissza rakja a övére * az övén egy rádió * ((Oleg Boris)) ***Oleg Boris leveszi róla beleszól majd vissza rajka az övére Oleg Boris mondja (rádióba): szia Oleg Boris mondja (rádióba): szia Pete Carol mondja (rádióba): Meg ölték lauit ***Luke Barlow elrakott egy fegyvert (Colt-45) Oleg Boris mondja: Hallod [Kilépés] Ezsias Martin lecsatlakozott a közeledben. (Kilépés | 0 méter) * van fegyver nálad? * ((Pete Carol)) Oleg Boris mondja: Motozd át [Kilépés] Jon Rick lecsatlakozott a közeledben. (Kilépés | 0 méter) Charlos Thomas mondja (rádióba): videoztam az előzőt [2020-03-22 00:53:17] [Output] : [OOC]Charlos Thomas: (( megy a jail nektek )) Edited Március 22, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 22, 2020 (módosított) Hello, a PK-t én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül. Edited Március 23, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Március 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 23, 2020 (módosított) Válasz nem érkezett, így kénytelen leszek az egyik féltől hallott információk alapján bírálni. Ezsias_Martin : 330 perc adminjail, indok: "RP alóli kilépés + /do-ra nem válaszolsz IC" Jon_Rick : 300 perc adminjail, indok: "RP alóli kilépés" Charlos_Thomas : 180 perc adminjail, indok: "OOC rádiózás + Adminnal nem fenyegetőzől" Az OOC rádiózásért már súlyosabb szankció jár. Ez van az RP alóli kilépéssel is, ha ennyit számít egy fegyver valakinek, akkor kivárja. PK-t zárom. Edited Március 23, 2020 by Vlad Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések