Jacob Hunter Létrehozva: Március 27, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 27, 2020 (módosított) IC/InGame neved: Pete Carol A ban időpontja: 2020. 03. 25. 19:21 A ban oka: RP megtagadás, ooc minősítés A ban időtartama: 1 hónap Admin neve, aki bannolt: Peter Miért szeretnéd az unbant? Nagyon meg bántam hogy akkor megtagadtam a RP és tiszta szível sajnálok mindent nem tudtam hogy mit választok és nagyon sajnálom azt is hogy OOC minősítettem a rendőrséget és tőlük is bocsánatot kérnék. De legfőképpen a szerver tulajdonostól Pétertől. Remélem adtok még egy esélyt. Edited Március 27, 2020 by Pete Carol Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 27, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 27, 2020 Szia, amennyiben folytatod az RP-t a Rendőrséggel, megkapod az unbant. Megfelel? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Március 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 27, 2020 Igen természetesen megfelel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Március 27, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Március 27, 2020 Megkaptad. @KR3MX-et vagy @Thomas Cartwright-ot keresd az RP folytatásával kapcsolatban egy adminon vagy adminsegéden keresztül, akár írj nekik itt fórumon egy üzenetet, hogy neked mikor alkalmas! Zárom, helyezem. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések