Jump to content

Rakeem Higgins Jelentkezési lapja

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Mundrusz Dániel -
Hány éves vagy?
- 15. életévemet töltötem be január 7.én. -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 7-8 órát maximum -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 167 perc. -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

-Nem tudom belilleszteni. :(( -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Még nem voltam ezen a szerveren. -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Ebben a frakcióban van a legtöbb részletes RP a véleményem szerint,illetve nagyon szeretem a legális formájú rp-t. Gondolok ezalatt az összes legális szervezetnek az rpjére. Sok jót hallottam a szeveren az autómentő frakcióról és ezért választottam. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen,rendelkezek. -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Mundrusz Dániel vagyok 15 éves,Budapesten élek. 5-6 éve RP-zek különböző MTA szervereken és nagyobb szervereken nagyon sok frakciót megjártam ez idő alatt.HCRP-t nagyon szeretem,általában ha találok egy szervert arról nem tudok leszakadni..Itt is ez történt. Csapatmunkát nagyon szeretem,közösségekbe gyorsan be tudok illeszkedni. Nem vagyok idegeskedős tipus úgy tartom,hogy ami nem megy 50x az nem fog menni 51x-gyére sem és inkább elengedem. Átlalában amikor benne vagyok egy frakcióba mindent megteszek,hogy bent maradjak és elég szorgos vagyok. -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Rakeem Higgins -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1994.01.07 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Rakeem Jessica -
 Jelentkező apjának neve:
- Rakeem Wallice -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinómitó társaság San Fierro -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- A csapatmunka szinte mindennek az alappillérje. Véleményem szerint ha nincs csapatmunka nincsen eredmény.Sok mindenben lehet közösen dolgozni és sokra megyünk,de ha egyedül csinálunk egy olyan dolgot amihhez több ember szükséges nem nagyon fogunk 1-ről 2-re jutni. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Rakeem Higgins-nek hivnak,Las Venturasban születtem és Palominóban nevelkedtem édesapámmal és édesanyámmal.Egyke gyerek vagyok sosem volt testvérem,ami meg is látszódott a karacsonyokon mivel mindig a baráti társaságból én kaptam a legtöbb ajándékot. Volt egy legjobb barátom,nevén David O Escobar...Tavaly egy utcai lövöldözésben elhúnyt Idlewoodban.Szörnyen szomorú volt az egész,ahogy látnom kellett a családtagjait és az enyémeit sirni...Visszatérve rám,kiskoromban autószerelő akartam lenni édesapám miatt. Ő itt dolgozott Los Santosban egy kis muhelyben amit ő örökölt,és még mindig fent tartja de már csak emléknek. Az utóbbi időben ott gyakoroltam a kocsiszerelés fortéjait illetve titkait. Nagyon sok dolgot megtanultam és kitapasztaltam ezáltal. Azért irom ezt a lapot is,hogy gyerekkori álmomat be tudjam teljesiteni. Nem vagyok egy nagyon gazdag fiatalember nehéz gyerekkorom volt,sok barátomat elvesztettem mivel ők az út rossz oldalát választották...Az illegális tevékenységeket. Engem is mindig be akartak vonni de sosem engedtem mert kitartottam az álmom mellett,hogy autómentős legyek. Később eltuntek,nem hiába.Meghaltak..De erről igazából nem nagyon szeretnék beszélni,mivel nem egy boldog része volt az életemnek. Kijártam az összes iskolát,mellette 4 nyelven beszélek. Angol,Spanyol,Frania,és német. Autószerelő iskolát is kijártam és elég jól végeztem rajta. Ösztöndijjal sikerült megszereznem egy összeget amiből tovább tudtam magamat képeztetni. Ténylegesen hibás kocsikon hajthattam végre teszteket,szereléseket. -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-Sajnos nem. De remélem nem okoz nagy akadályt. :)-

• Like 1

• 3 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.