Ralph Atkinson Létrehozva: Március 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 28, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? György Olivér Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 4 Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? nem Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mert Sok a szabálysértés és ebben szeretném segíteni a várost hogy Rend és fegyelem legyen Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) A nevem György Olivér 15 éves vagyok .Jelenleg középiskolába Járok 9.osztályba Nagykanizsára. Egy 4 tagu családban nevelkedem és még van egy kutyám. Szeretek számítógépen játszani és kinnt is tartózkodni. Nem vagyok egy bőbeszéédű fiatal ember de szeretem a rendet és a fegyelmet a lakásban Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? https://imgur.com/RJXkkGU Hány bannod van(képpel bizonyítva)? nincsen egyse IC Rész Jelentkező neve: Ralph Atkinson Jelentkező születési helye, ideje: Los santos,1995 Jelentkező anyjának leánykori neve: Bedő Nóra Jelentkező apjának neve: Ralph Joe Előző munkahelye(i): Olajszálító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat!) Szerintem Csapatmunkába dolgozni a legjobb és a leghatékonyabb. Nagyon szeretem a társaságot és Csapatként együtt működni Én úgy tartom hogy egyedül dolgozni nagyon rossz és unalmas Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Ralph Atkinson Vagyok 25 éves los santosban születtem. Édesapám 6 éves koromban elhagyott minket és ketten voltunk édesanyámmal. Nagyon imádom azért anyukámat hogy mindent meg adott még így is de egy dolgot mégsem tudott:Velem töltött idő Szeretek dolgozni És társoságban lenni. Imádom az autókat vezetni. Jelenleg egy Garázsban lakunk de talán sikerül vennem egy házat. Jelenleg 2 autóm van és egy garázsom Nagyon szeretnék dolgozni mert édesanyám sajnos leépült és most én érzem kötelességemnek hogy eltartsam 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Megjegyzés: Próbáld meg legközelebb, bővíts a lapodon.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések