Ralph John Létrehozva: Március 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 28, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Horváth Martin Hány éves vagy? 18 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 óra Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? nem Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Azért szeretnék rendőr lenni mert ez a frakció az ami a legjobban érdekel és szeretném megvédeni a lakosságot a bűncselekményektől. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? nem rendelkezem TeamSpeak3-mal és mikrofonnal sem Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Horváth Martinnak hívnak. 18 éves nagykanizsai lakos vagyok. Elektronikát tanulok a Nagykanizsai Cserháti Sándor szakgimnáziumban. Rendszeresen focizok és nem csak hobbi szinten. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? 1 Don HirdetésbÅ‘l nem rabolsz. [Társa] 15 2019-08-21 Hány bannod van(képpel bizonyítva)? 0 Nincs bannod Inaktív IC Rész Jelentkező neve: Joseph Ellwood Jelentkező születési helye, ideje: Los Santosi Kórház 1990. 04.01 Jelentkező anyjának leánykori neve: Mary Jane Jelentkező apjának neve: Thommas Ellwood Előző munkahelye(i): Olaj szállító, utcaseprő Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Csapatban dolgozni a legjobb szerintem. Én sose szerettem egyedül dolgozni mindig csapatban szerettem dolgozni igaz az előző munkáimból nem ez látszódik. Én mindig azt mondom hogy egységben az erő. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Joseph Ellwoodnak hívnak. Los Santosi születési vagyok. Los Santosban is élek. 30 éves vagyok. A várost nagyon jól ismerem. Rendészeti iskolát végeztem, de sajnos mostanáig nem éreztem magam eléggé érettnek a feladatra. Letettem a jogosítványt és először olajszállítónak majd később utcaseprőnek álltam. Jelenleg is utcaseprőként dolgozom ebből keresem meg a napi betevőre valót. Most hogy eléggé érettnek érzem magam így szeretnék visszatérni a tanult szakmámba. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Március 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 28, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. Indok: TS3 és mikrofon nélkül sajnos nem tudunk felvenni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések