Jump to content

Vajda Robert jelentkezése

karojbossz

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Robika >
Hány éves vagy?
< 16 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< A szerveren töltött minden percét a frakcióra szánom. Azért jelentkezek. Napi 3 minimum és 10 maximum órát tudok fent lenni. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Mentős, PD, és rengeteg maffiában voltam már, leader és tag is. >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Mert szeretném a szerveren az összes illegális szerveződést megállitani. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Kedves arany srác vagyok, az igazamért kiállok. Nem szeretem ha madárnak néznek, és azt se ha hülyére próbálnak venni, vagy áttverni. Alapból barátságos vagyok, és jóba próbálok lenni minden környezetemben lévő személlyel. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< 0, https://imgur.com/a/omDo2Do >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< https://imgur.com/a/omDo2Do >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Vajda Róbert >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Magyarország, Taktaharkány 1992. >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Vajda Ilona >
 Jelentkező apjának neve:
< Vajda Tibor >
 Előző munkahelye(i):

< Nincs, nem is volt. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen. >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Élek vele rendszeresen, és jónak gondolom. Testvéremmel Alberttel, bárhova beilleszkedünk, és együtt működünk. Segitek bármilyen bajba esett emberen egy csapaton belül. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< 22 Éves vagyok jelenleg. Taktaharkányból származok, és minden álmom a rendőrködés volt. Cigány származású vagyok, ezért sok helyen lenéznek, és ha aprót kérek akkor is kevésbé adnak.Kis korom óta gyakorlok lőni, hogy ha egyszer zsaru leszek, majd megtudjam védeni magam. Kickboxoló világbajnok vagyok. Bárkit kiütök aki beszól. Az ellenségeim tisztelem, de nem adom fel ellenük. A hovatartozásom miatt, Budapesten nem lehettem rendőr, és a bűnügyi előéletem miatt sem.Ebben a városban megpróbálok majd odafigyelni minden fontos tényezőre hogy rendőr lehessek.  >

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.