Nightwolf94 Létrehozva: Március 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 29, 2020 Mi a neved? < Farkas Albert> Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < Napi 4-óra vagy annál több és ebbe mint a 4-órát a frakcióra szánnám > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam már leader is ,Illegálból:Orosz maffia leader voltam,voltam már rendőrség tagja is > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Hát azért választanám ezt a frakciót mert hát szerettek rendőr lenni szervereken mindig is rendőr szerettem lenni,Hogy meg tudjam állittani a illegált és hát ennyi. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen mindennel . > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Na hát Farkas Albert vagyok Budapesten élek 15-éves vagyok szerettek focizni ,és hát mindent ami lehet hobby-im játszás , nem nagyon szerettem ha lenéző módon viselkednek velem,és nem szerettem ha hülyének néznek,ami jó bennem szerintem:tudok csapatban dolgozni ,értelmes is vagyok szerintem,barátságos is,igy ennyit tudok magamról mondani köszönöm ha megnézted , > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nem voltam még AJ-ban> Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nem volt még bannom nem rég kezdtem el a szervert > IC Rész Jelentkező neve: < Vajda Albert > Jelentkező születési helye, ideje: < Magyarország, Taktaharkány 1991 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Vajda Ilona > Jelentkező apjának neve: < Vajda Tibor > Előző munkahelye(i): < Favágó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) <Hát szerintem ha nincs Csapat munka akkor semmi értelme az egésznek,Be illeszkedni tudok Robika testvéremmel segitünk mindenkinek ha bajban van és ha megsérült > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) <23-éves vagyok jelenleg most érkeztem a várósba,eddig Taktaharkány éltem, vágyam hogy egyszer rendőr legyek,roma származású vagyok azért néhány helyen lenéznek de nem tudom miért, Tudok lőni vezetni,meg tudom védeni magam, régen boxoltam > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Megjegyzés: Próbáld meg legközelebb, bővíts a lapodon.)) Edited Április 3, 2020 by Steven Cravis Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések