gergolango Létrehozva: Március 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Március 29, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Gergő > Hány éves vagy? < 15 leszek május1. > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < napi 4-6 órát játszok ezt a frakcióra tudnám szánni> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < még nem. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mert szeretném a szerveren az illegál életet minimálisra csökkenteni,és meg tetszett a munkájuk > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Kedves és jó szívű de néha gonosz. Jól vezető fiatalember. Egy kicsit szerény de ha kell oda teszi magát. Szeretek autót vezetni. Szeretek embereknek segíteni.> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < 1 non rpre nem non a válasz indokkal Mark Non ra nem NON a válasz[kezdÅ‘] 20 2020-03-26 > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < nem volt Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Admin neve: Indok: Perc: Időpont: Nincs bannod Inaktív > IC Rész Jelentkező neve: < Brandon G Escobar > Jelentkező születési helye, ideje: < Magyarország, Érd 1998. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lakatos Julianna > Jelentkező apjának neve: < Brandon Rober > Előző munkahelye(i): < olajszállító (még mindig az) > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen. > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szerintem úgy a legjobb,mert tudnak neked segíteni illetve te is tudsz valakinek. Én féltestvéremmel könnyen barátkozunk. Rendszeresen szoktunk többen dolgozni Ahogy a mondás tartja több kéz többre megy. Szoros kapcsolat van barátainkkal. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < 22 Éves vagyok . Érdröl származok, és minden álmom a rendőr lehessek. Cigány származású vagyok, ezért sok helyen lenéznek. 10 éves voltam amikor apukám aki rendőr volt meg tanított lőni. sokat gyakoroltam lőni, hogy ha egyszer rendőr lehessek mint édesapám. Hogy megtudjam védeni magam box edzésekre íratott be édesapám. Bárki szól megpróbálok rendes hangnemben megbeszélni vele, de ha nem megy akkor az erőmet használnom kell. Régen sok ellenségem volt mert kinéztek a származásom miatt., de nem adtam soha fel küzdöttem mindig az álmaimért.. A származásom miatt, nem mindenhol lehettem rendőr,pedig édesapám is erre a pályára akart felkészíteni.Ebben a városban mindent megteszek az érdekében, hogy rendőr lehessek. > Edited Március 30, 2020 by gergolango Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Március 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 30, 2020 Az UCP-ről egy képet csatolj kérlek. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gergolango Hozzászólva: Március 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Március 30, 2020 Admin neve: Indok: Lejár: Állapot: Admin neve: Indok: Perc: Időpont: Mark Non ra nem NON a válasz[kezdÅ‘] 20 2020-03-26 Nincs bannod Inaktív Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Április 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 3, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.04.03 16.00 vagy 2020.04.04 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések