Jump to content

ADMIN PK

Scott Dante

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Diego Larts

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Mark

Panasz oka:

Na úgy történt ez az egész, hogy ugye én Cripsbe vagyok és ott volt egy MS-13-as tag Délin kocsival, kicsit leálltam vele IC-zni amikor megkérdeztem tőle van-e magja aztán mondta, hogy a másik kocsiban van aztán elkezdett nekem anyázni IC, káromkodni ilyenek. Felépett pont a társa a szeverre oda jöttek mind a ketten hozzám elkezdtek flegmázni IC. Elővettem a spray-t lefujtam őket egyik animba esett ami szerintem teljesen igazságos volt másik kicsit alrébb ment és fejbe lőtt coltal elég sokat rám lőtt, dupla colt volna nála. Én csak animba akartam őket tenni de a MS-13-as tag aki fejbe lőtt kamuzta, hogy véletlen lőtt fejbe. Oda hívtam MARK-ot felélesztett ott voltunk probáltam neki elmondani mi tőrtént. Hogy a srác le DM-elt ráadásúl forgalmashelyen és még azt hazudja, véletlen lőtt fejbe csak animba akart tenni. MARK ezt mind elhitte neki volt képem arról, hogy beszélt velem IC és miért kezdem el lefújni szerintem ez teljesen jogos volt és RP-s aztán, az MS-13 as tag MARK előtt CRIPSET minősítette ezzel a mondattal, hogy ooc hogy "a ti bandátok csak ezt tudja" MARK emelett is elment én egy kicsit ideges lettem és majd nem én kaptam a jailt MARK-tól miközbe full nekem volt igazam még képem is volt és az MS-13 TAG DM elt, kamuzott, és frakció minősítés. Majd nem berakott OOC stilusiért miközbe csak annyit mondtam, hogy "ezt a hülyeséget.." mindegy szerintem megérdemelte volna a jailt az admin cselkedhetette volna. Teljesen jogtalannak tartom, hogy  MS-13 elengedte és nem kapott jailt és majd nem én kaptam.

Bizonyíték (videó, kép, log):

Csak képem van consolból fényképeztem ahogy előveszi a coltot és ahogy IC magyaráz. És, hogy engem akar betenni jailba.

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=800mta_screen_2020_03_31_.png

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=557mta_screen_2020_03_31_.png

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=928mta_screen_2020_03_31_.png

Edited by Diego Larts
  • Like 2
  • Köszi 1
  • Zavaros 1

Teljesen jogos a PK. Annak ellenére, hogy @Markjól szokta végezni a dolgát és elég rendes admin... De azt be kell ismerni, hogy @Diego Lartste is hibáztál, mivel tudtommal nem leheg spayt erre hasznalni, mert csak sima item. 

Illetve itt leszeretném azt szögezni, hogy a marások legyenek szívesek visszavenk magukból ooc chaten, nem értem mire fel nagyzanak amikor 3 crops es szétvert 5-6 marást, illetve az egész frakció nonrpből éa a banda rp megtagadásából áll... Tudok gratulálni a leaadernek, hogy tűri ezta modortalanságot ooc chaten a saját embereitől... 

Ezzel nem szeretnék senki mínősíteni ez az én véleményem, de szerintem beszélhetek az egész CRIPS nevében is...

• Like 1
  • Köszi 1

Tegnap pont Mayer Erwin Nevezetű játékos is használta a spray-t ezt @Michael Weyron is tudja bizonyítani lefujt minket, halleadónál. Ezzel szemben akkor én is használtam most. Úgy gondolom ez nem NON-rps és lehet használni önvédelemre, ha van ok rá. Viszont én voltam MS-13 ba és nem is arról szól az a banda amiről kellene nem hiába léptem ki. És én se szeretném minősíteni de borzasztó amiket csinálnak. Üdv: Diego Larts.

Edited by Diego Larts
  • Like 3

30 perce, Diego Larts said:

Tegnap pont Mayer Erwin Nevezetű játékos is használta a spray-t ezt @Michael Weyron is tudja bizonyítani lefujt minket, halleadónál. Ezzel szemben akkor én is használtam most. Úgy gondolom ez nem NON-rps és lehet használni önvédelemre, ha van ok rá. Viszont én voltam MS-13 ba és nem is arról szól az a banda amiről kellene nem hiába léptem ki. És én se szeretném minősíteni de borzasztó amiket csinálnak. Üdv: Diego Larts.

Valóban, én is láttam párszor használni másoknál, de több felől is hallottam hogy szabály ellenes. IRL nem hinném hogy festékszorót használna valaki, persze jobb mint a semmi. De inkább "riasztó"/önvédelmi sprayt használna ami tudtommal szembe kerülve máró égető hatása van, inákbb azt használnk IRL persze ez játékban nincs bent. De jogos amit mondtál.

• Like 3

• Tulajdonos

Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni.

Elsősorban szeretném hallani @Mark verzióját is az esetről, másodrészt szeretnék tisztázni pár dolgot.

1. Két különböző banda tagja mióta bratyizik egymással a délin?

2. A spary-t lehet használni önvédelemre, de azon elgondolkodnék, hogy 2 vs 1-ben mikor teszel ilyet, mikor fegyver lehet náluk (PG gyanúja...) 

3. Lefújsz két bandást, akik másik bandához tartoznak, és még csodálkozol, hogy fejbelő? Ebben egyedül talán annyi a probléma, hogy a délin tette. 

4. Örüljetek, hogy mind a hármatoknak el lett engedve a jail, mert én sorba raktalak volna be titeket egyesével.

• Zavaros 1

Nem bratyzunk, csak kérdeztem tőle valamit és utána neki állt feljebb? 2v1ben? Egyiknek volt fegyverre, hozzá tenném mivel itt csak ilyen spray van nincs a szerveren bármilyen védelmi spré max RP-zni lehet és simán lehet használni önvédelemre.. Igen csodálkozok mivel 1. Forgalmashely, és nem számít az, hogy másik banda, nálam is volt kés ennyierővel elvágom a torkát de nem teszek ilyet csak animba tettem volna. Úgy gondolom, hogy én nem érdemeltem volna meg a jailt, ha nem az aki fejbe lőtt elgondolkozhatott volna mielőtt megteszi azt a pár golyó lövést felém. Amikor én is fraki társammal voltam @Michael Weyron ellenünk is volt olyan hogy használta az illető 2v1 ben, mégse zavart és nem szoltam érte. Egyébként azért mert 2v1 volt én IC ugyanúgy oda állok igaziból is oda állna egy CRIPS-tag. Inkább az lett volna a furcsa ha egy fegyverzetlen civil áll oda bandához, nem például én.

Edited by Diego Larts
  • Like 1

Sziasztok!

Szóval az egész úgy kezdődött hogy Diego rám írt PM-ben hogy ok nélkül megölték és én odamentem az ügyhöz, felsegítettem és megvártam amíg elmondta mindenki az álláspontját, ahol Francisco elmondta hogy véletlen lőtte fejbe Diegot. Diego állítása szerint ez nem volt igaz, ő azt mondta hogy 10-szer is lőtt és mivel erről nem volt bizonyíték és már nem az első alkalom volt, hogy egy játékos ilyet mond nekem, ezért elhittem Francisconak hogy valóban véletlen volt.

Mivel a legfőbb célom nem az volt hogy mindenkinek adjak xy percnyi jailt és akkor le van tudva a dolog, ezért mondtam nekik hogy folytathatják az RP-t vagy akár el is mehetnek,  ha akarnak csak ne a benzinkúton törjön ki 'bandaháború'. Ezek után az  MS-sek el is mentek és Diego ott maradt ahol ismételten elmondtam neki, hogy elhittem a dolgot, de erre ő csak kiröhögött és folytatta a flegmázást ami egyébként az egész ügy alatt meg volt, majd az én engedélyem nélkül  egy szóval 'elköszönt' és elfutott. Ez után visszageteltem magamhoz és nem értette, hogy miért mondom hogy akkor kér e  jailt OOC stílus miatt  ami alatt jelen esetben a flegmázást értettem.  

• Like 1

Persze. Értem szóval 10 golyóból végig a felső testem lőve dupla coltal te elhiszed neki, hogy véletlen lőtt fejbe? Hozzá tenném bármelyik adminnak szoltam idályig és aki azt mondta, hogy véletlen lőtt fejbe egyik admint se érdekelte mert ilyen nincs és betette jailba. A másik meg az, hogy megérdemelhette volna a jailt ezért lettem 1 kicsit ideges előtted még behazudja, hogy véletlen volt és, hogy még azt is mondta hogy "a ti bandátok csak ezt tudja" még a frakciót is minősítette. Semmi banda háború nem tőrt volna ki ez miatt, és nem kiröhögtelek,ha nem mondtam, hogy "ezt a hülyeséget.." szerintem ebbe semmi OOC stilus nincsen, és én meg elköszöntem és elmentem onnan. Te meg vissza getelsz, hogy az OOC stilusért be-e rakjalak.... Honnan szerezzek arról bizonyítékot hogy valaki "véletlen" lőtt fejbe? Ez nem igaz, hogy véletlen. Viszont látszodott, hogy fejbe voltam lőve, megérdemelhette volna a jailt.

• 3 weeks later...
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.