Jump to content

Joshone Micheal rendőrségi jelentkezési lapja

Ajánlott bejegyzések

Mi a neved?
< Kolarics Krisztián >
Hány éves vagy?
< 13 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 5-6 óra hétvégén akár 6-7 is>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Más szervereken is voltam, NNI-s, háromszor PD-s.  >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Erre egyszerű a válaszom. Azért akarok rendőr lenni mivel sok szerveren voltam rendőr, megtetszett és itt is megpróbálok rendőr lenni. IRL Is szeretem a rendvédelmet. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Természetesen, mind a kettővel. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< 13 éves vagyok, Krisztiánnak hívnak. Türelmetlen tudok lenni kb. 1 óra várakozás után. Magas ember vagyok. Szeretek válogatni az ételekből. Nem mindennel vagyok megelégedve.  >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< Nincs aj-em szerencsére. https://imgur.com/a/zOziopO

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< Nincsen bannom. https://imgur.com/a/zOziopO >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Joshone Micheal >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Las Venturas, 1989 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Joshone Hannah >
 Jelentkező apjának neve:
< Joshone Anthony >
 Előző munkahelye(i):

< Vízi mentő, jármű szállító. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Persze. >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< A csapatmunkával nagyobb eredményt érhetünk el. Sokkal nagyobb célokra vagyunk képesek csapatban, csapatmunkával és összefogással. Hogyha együtt össze fogunk, akkor az álmainkat is valóra lehet váltani, legalábbis a saját észrevételem szerint. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< 1989-ben született. Születési helye: Las Venturas. Az illető neve: Joshone Micheal. Anyja neve: Joshone Hannah. Apja neve: Joshone Anthony. Anyja leánykori neve: Joshone Anna. Igazán jó gyerekkora volt, ennek köszönhető a mostani teljesitménye. Kivégezte a nyolc általánost, középiskolába járt, de csak 3 évig. Utána jött a gimnázium. A gimnáziumot végig járta, azt tapasztalta hogy sok olyan dolog van benne amit nem szeret az ember, de olyanok is, amiket annyira kedvel, hogy örömmel csinálja, és bevonja a társaságába a barátjait, ismerőseit. Van alap szakismerete a rendőrségről. Ismerősei is voltak rendőrök, nagyrészben ez vonta be a rendőségbe. Egy őszinte ember. Nem hazudik sokat, ha nem muszáj. Csapatmunka szellem él benne. Szereti a rendvédelmet,  Főleg ezért is akar a rendvédelembe bekerülni: A világ nem lehet gonosz, bűnözőkkel, gyilkosokkal, rablókkal teli. Ezeket valakiknek megkell akadályoznia! A legnagyobb álma: Családot alapítani, rendvédelmi szervbe bekerülni, szolgálni védeni. ((sajnos ehhez nem nagyon értek, előre is elnézést ha valami egyáltalán nem olyan mint egy önéletrajzban, illetve figyeltem arra is hogy mivel rendőrségbe jelentkezek az önéletrajz is valami olyasmi legyen)) >

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.