Lucy Hamilton Létrehozva: Április 4, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 4, 2020 (módosított) Triád Maffia A frakció története: Megalakulása a Csing-dinasztia idejére tehető. A Kina-i császár elől elmenekült saolin papok rakták le alapköveit. Azóta viszont nagyon sok idő telt el és sokat változott a szervezet. A triád olyan testvériség akik gondoskodnak tagjaikról és segítséget nyújt nekik. Viszont néha hajlamos saját tagjai ellen fordulni. A kínai Triádok több bűnszervezetből állnak, ezek Kínában, Hong Kong-ban, Szingapúrban, Taiwan -on és más országokban vannak jelen. Aktívak Vancouverben, New Yorkban, San Francisco -ban és Los Angelesben is. A triádok 50-től akár 30.000 feletti tagszámmal rendelkeznek. A szervezett bűnözés keretein belül foglalkoznak rablással, bérgyilkossággal, drog és fegyver kereskedelemmel, védelmi pénzek beszedésével és kalózkodással. ezen kívül másik ismert tevékenységeik klubbok, kaszinók működtetése és pénzhamisítás. Ic bemutatkozás: A nevem Lucy Liu (ha megkapom a frakit akkor kérek névváltást erre a névre). 1995-ben születtem a Las Venturas-i kórházban. Édesapám Tom Liu egy autókereskedésben üzletvezető helyesttes. Édesanyám Leonóra Cheng aki egy kis vegyesboltban eladó. Két bátyám Leon és Tommy a Las Venturas-i szerelőtelepen dolgoznak. Miután elvégeztem az iskolát szüleim azt szerették volna ha úgy mint anyám én is eladónak állok be. Viszont nekem ez nem tetszett. Ezért a szebb élet reményében jöttem Los Santosba. Ahol megtaláltam a boldogságot, mert megtaláltam életem párját és férjhez mentem hozzá. Nyitottunk egy autókereskedést ami elég jól jövedelmezőnek indult és hamar elég sok pénzre tettünk szert. Néha eljött hozzánk a Nagybátyám, hogy segítsek neki üzleti dolgokban, mert látta elég jól értek a kereskedéshez. Ezért volt, hogy a klubja pénzügyeit is megkért rendezzem el, mert ő nem ért a könyveléshez. Az elején én azt hittem róla, hogy ő a klubja és pár kisebb cégének a bevételeiből él. Viszont egyszer megbetegedett és megkért, hogy mennyek el az üzleti találkozójára ugyanis egyik emberének sincs elég üzleti érzéke aki helyettesíteni tudja őt. Bennem és a képességeimbe viszont megbízik és tudja, hogy jó üzletet tudok kötni. Ekkor kellett rádöbbennem, hogy nem teljesen legális üzletekből keresi a pénzét. Hanem drogok, fegyverek adás-vételéből és védelmi pénzek beszedéséből. Végül jó üzletet sikerült kötnöm és megkértem a nagybátyámat, hogy ne titkolózzon tovább és mondjon el mindent. Ezek után már nem volt vissza út én lettem a nagybátyám jobbkeze és elkísértem minden találkozójára, hogy megismerjenek az üzletfelei és beszállítói. Aztán az egyik üzleti találkozó közbe lecsaptak a kommandósok és nagybátyám életét vesztette több emberével is. Nekem szerencsére sikerült elmenekülnöm. Majd elmentem nagybátyám klubjába a Red Dragon -ba és megtaláltam a végrendeletét. Melyben rám hagyta halála esetén a maffia vezetését. Amit én tiszteletben tartottam és átvettem a helyét. Felkerestem az üzletfeleit, hogy elmondjam nekik új főnök van a szervezet élén. Mivel a rajtaütésben több fontos embere is meghalt, embereket kezdtem toborozni. Ez mellett meghagytam az autókereskedést fedőcégnek. Ahol a fekete kereskedelemből szerzett pénzt tisztára lehet mosni. Továbbá a szervezet célja az is hogy hatalmasabbá váljon mint nagybátyám idejébe és megfélemlítse az összes bandát amelyik pedig nem hódol be azt eltiporja. Kiket hoznál a frakcióba: Alleadernek hoznám Pete Carol-t (későbbiekbe ő is nevet váltana) és rajta kívül még 5-6 embert. A frakció felépítése és rangok: 489/ Hegy/ Sárkány Mester: /Leader a szervezet vezére ő adja ki a parancsokat és ő hozza meg a végső döntést ki kerülhet be a szervezetbe vagy kit kell eltávolítani belőle, szava szent és mindenkinek kötelessége engedelmeskednie neki. 438/ Hegy Mester helyettese: /Alleader ő felel a szervezetért a vezér távollétében és ő adja ki ilyenkor a parancsokat. 438/ Füstölő Mester: /Alleader ő vizsgálja felül az új tagok bekerűlését 438/ Előörs: ő a Füstölő Mester segédje segít neki a döntésekbe és segíti a Hegy Mester helyettes munkáját is. 432/ Fű Papucs: ő az összekötő az egységek között. 426/ Vörös Oszlop: ő a hadi parancsnok, ő felel a védelmi és támadási hadműveletekért. 415/ Fehér Papír Legyező: ő ad tanácsokat a pénzügyekbe 49/ Katonák: ők a már beavatott tagok, ők végzik a piszkos munkát. Nincs számkódjuk/ Kék Lámpások: ők azok az új tagok akik még beavatásra várnak. Igényelni kívánt autók: 1 db Mercedes-Benz AMG G65 2 db Mitsubishi EVO X 2db Toyota Supra 1 db Lincoln Towncar Limo Céljaim a frakcióval: Szeretnék egy összetartó jó kis csapatot közösséget összehozni. Akik jól érzik magukat játék közbe egymás társaságában, összetartanak és kiállnak egymásért. E mellett jó kis Rp-ket szeretnék csinálni közbe a frakció tagjaival és más bandákkal. Szeretném ha elismerne minden banda a városban minket. Remélhetőleg sokan fognak csatlakozni hozzánk, mert minél többen vagyunk annál nagyobb akciókat lehetne csinálni. TGF feltételei és menete: Feltételei: a jelentkezést nem kötjük korhatárhoz fontos hogy a jelentkező tudjon csapatba dolgozni és beilleszkedni tisztelettudó legyen a viselkedése a többi taggal szemben legalább napi 1-2 órát legyen aktív a szeron Menete: Ic-n a játékban meghirdetjük, hogy klubunkba személyzetet keresünk Vagy ha ismer valakit a tagok közül az ő ajánlásával is bekerülhet ha felvesszük 1 hét próba idő után választás elé állítjuk, hogy akar e előrébb lépni Mióta Rp-zel és milyen tapasztalataid vannak Leaderség terén: Sajnos nem régóta játszok rp-szeron. Ugyanis ez az első ilyen szero ahol játszok viszont nagyon megtetszett és napról napra egyre jobban megy. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy megállnám a helyem Leader ként. Jól össze tudok tartani egy csapatot. Más játékokban voltam már leader és ott szerettek a tagok mert mindig meghallgattam őket és segítettem ha tudtam. Ez mellett sok eventet is szerveztem nekik. Miért engem válasszatok: Napi 3-4 órát mindig fent vagyok a szerveren Általában meg találom az emberekkel a közös hangot ezért szerinte egy elég jó csapatot tudnék összehozni Mindig meghallgatok mindenkit Tudok higgatan gondolkodni és nem káromkodok Tisztelem a másik felet. Ooc bemutatkozás: Attilának hívnak 1988-ban születtem. Pécsen élek. Van egy kutyám és egy macskám akiket nagyon szeretek és mindig szakítok rájuk időt, hogy foglalkozzak velük. Ezen kívül szeretek a házkörül kertészkedni és barkácsolni. Napközbe általában dolgozok ezért főként csak este van időm gépezni. Egy építőipari vállalkozásnál dolgozok. Szeretem a munkám csak hosszú a munka idő sajna. Ha időm engedi akkor leülök kockulni a gép elé. Ilyenkor mostanában mta-zok itt a szerveren. Napi szinten 3-4 órát fent szoktam lenni. Ez onnan is látszik, hogy több mint 60.000 játszott percem van a szeron. A héten egyedül vasárnap nem szoktam dolgozni. Ilyenkor ha nincs a házkörül munka akkor szinte egész nap a gép előtt ülök. Mivel nagyon sok barátot és ismerőst szereztem itt és nagyon megszerettem ezt a játékot. Alleader ooc bemutatkozása: Istvánnak hívnak 2006-ba születtem. Ibrányban élek egy kertes házban. Még iskolába járok, közepes tanuló vagyok. Hobbim a barkácsolás. Tovább tanulni egy mezőgazdasági iskolában tervezek mégpedig azért, mert mezőgazdaság az életem. Az egész családom mezőgazdaságba dolgozott/ dolgozik. Van egy kutyám akivel játszani szoktam és szórakozni. Mióta megismertem az MTA-t azóta függő lettem. Ha le tudok ülni a gép elé akkor egyből az MTA-ra nyomok rá. gy nap kb 4-5 órát vagy többet szoktam fent lenni az MTA-n. Alleader ic bemutatkozása: Pete Hon 1988-ba születtem. Jó tanuló voltam az iskolában. Amint elvégeztem az iskolát elmentem rendőrnek. Ez 20 évesen volt. Egy idő után megalakult a ,,Hópárducok" elit különleges alakulat amibe bekerültem. Nehéz volt bekerülni, de nekem sikerült. Így lehet mondani, hogy a világ egyik legjobb elitalakulatában szolgáltam. 6 év után leszereltem és eljöttem Los Santosba egy új életet kezdeni. Megtudtam, hogy ellátogat a testvérem akit Don Honnak hívnak. Eljött találkoztunk és ekkor mondta el nekem, hogy meghaltak a szüleink és ideköltözik. Együtt laktunk sok ideig. Egy nap bejön a testvérem egy lánnyal. Összeismerkedett vele és született egy gyerekük. De a lány csak ki használta a tesómat és amint elfogyott a pénze a testvéremnek elhagyta a lány. A testvérem nem bírta ki ezt és elment utánuk, de nem járt sikerrel és bevonult katonának. Aztán egy bevetésen meghalt. Ezt hónapokkal később tudtam meg. Ekkor már összeismerkedtem Lucy Liu-val. Nem volt közöttünk semmi komoly csak barátság. Egy idő után kezdett gyanús lenni, mert nagyon titkolózott és megkérdeztem tőle, hogy mit titkol. Ekkor elmondta az ő történetét és beszálltam hozzá segíteni. Skinek és mappolás: HQ-nak egy nagy klubbot akarunk. (több helyet is kinéztünk, ha elfogadják a pályázatot akkor beszélnénk meg melyiket kaphatjuk meg) Skinek: https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/103451-new-triboss.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/77413-wuzimu.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/98478-new-triad-skin.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/69493-sofyri-hd.html https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/skins/87753-gta-5-online-skin-female.html Ui: Remélem elnyeri a tetszéseteket! Köszönettel: Lucy Liu! Edited Április 6, 2020 by Lucy Mendez 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mex Wayne Hozzászólva: Április 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2020 Talán az egyik legjobb pályázat amit olvasta és szerintem megérdemelné hogy megkapja az elismerést ezért TÁMOGATOM! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Április 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2020 Tetszetős a lap. Helyesírási hibákat nem látok, az OCC-t OOC-re kijavítod, megvettél engem kilóra 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucy Hamilton Hozzászólva: Április 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2020 Köszi! Javitotam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
River Mitchell Hozzászólva: Április 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 5, 2020 Nagyon tetszik ez a pályázat!Szerintem nagyon igényes!Támogatom!!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 (módosított) A pályázat maga eléggé összeszedett és kidolgozott. Nekem csak annyi lenne a belekötni valóm, hogy az utolsó kettő női skin szerintem nem illene annyira a játékba mivel sokkal "mesésebbnek" tűnik, mint a server többi skinjei. Ettől eltekintve tényleg jó lett és támogatom. Hajrá! Edited Április 6, 2020 by DanyAndrews 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Szerintem egy jól átfogalmazott lap lett, így Támogatom 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Luke Barlow Hozzászólva: Április 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 szerintem nagyon jó lett és nagyon össze szedett remélem sikerülni fog ÉN HATALMASAN TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Április 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 Jó kis lap lett. Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.04.07. 18:00 vagy 2020.04.08. 18:00 Ui:Majd a meghallgatáson válaszd ki melyik női skint szeretnéd mivel maximum 5 darab skint lehet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések