Jump to content

Maria Costa ORFK jelentkezési lap

Maria Costa

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Horváth Károly >
Hány éves vagy?
< 29 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 4-5 >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen voltam de más szerevereken rengeteg illegális és rengeteg legális Frakcióban megfordúltam . >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Én az az ember fajta vagyok aki azért szeretne egy RP szerveren játszani hogy RP-zni is legyen idelye . Véleményem szerint a Rendvédelem találkozik egy nap sok emberrel akiknél célbaérhetek nap mint nap és RP-zni is juthasson időm . >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Karesznak szoktak hivni a barátok,ismerősök és rokonok is az az szinte mindenki . Szeretek vezetni és a barátokkal foglalkozni,ám most mint tudjuk van ez a karantén dolog ami elég szomorú és bezárva vagyunk a házba . Mit tesz ilyenkor az ember ? Film után kutat avagy játszik . Amúgy is sokat játszok RP szervereken , 6 év RP van a hátam mögött. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< Nincs https://imgur.com/a/FkWAGmp >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< Nincs https://imgur.com/a/kIK7prK >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Maria Costa >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Velence,Olasz ország 1995.10.15. >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Lolita Hayes >
 Jelentkező apjának neve:
< Lorenzo Costa >
 Előző munkahelye(i):

< Comando Stazione Carabinieri Venezia Cannaregio , 4876 Campo Dei Gesuiti , Salizada Seriman , 30121 Venezia VE , Olaszország >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Elengedhetetlen egy Rendvédelmi szervnél a csapat munka . Hiszen a szervezetség és a pontosság nagy sikert arat kivétel nélkűl . Ha mindenki menne a feje után és nem lenne összetartás elszabadulna a pokol .  >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Maria Costa 1995.10.15.-én születtem Velence , Olasz ország Kórházában . Szüleim mindig is ellenezték a hivatást amit választottam magamnak , de ez az én utam és én harcom . Minden vágyam hogy a Rendvédelem tagja ként segithessem a bajba jutott embereket ezáltal reményeim szerint egy szebb világot létrehozva . 2015 - ben sikerült is bekerülnöm Velencén a Rendvédelem elkötelezett tagja ként . Sokat kellett tanulnom , de mint mondják jó pap is holtig tanúl . Szüleim elfordultak teljesen tőlem ez miatt azt hiszem csak féltenek , de biztosan megértik idővel hogy erre vagyok hivatott . Nem akartam tovább kinozni sem őket sem magamat . Ezért úgy döntöttem 5 év szolgálat után hogy ebbe a városban folytatom életem és megpróbálok bekerülini és helytálni a Rendvédelemben . Igen tudom nő nemű vagyok és sokszor megkapom hogy alacsony is . Tudom soha nem fogok puszta kézzel leteriteni egy kifejlett Férfit puszta kézzel , de bizom a társaimban és a biztonsági ezközökben amiket a város Rendvédelmi irodája kibocsát a számomra . >

•  

• Steven locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.