Maria Costa Létrehozva: Április 5, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 5, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Horváth Károly > Hány éves vagy? < 29 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 4-5 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam de más szerevereken rengeteg illegális és rengeteg legális Frakcióban megfordúltam . > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Én az az ember fajta vagyok aki azért szeretne egy RP szerveren játszani hogy RP-zni is legyen idelye . Véleményem szerint a Rendvédelem találkozik egy nap sok emberrel akiknél célbaérhetek nap mint nap és RP-zni is juthasson időm . > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Karesznak szoktak hivni a barátok,ismerősök és rokonok is az az szinte mindenki . Szeretek vezetni és a barátokkal foglalkozni,ám most mint tudjuk van ez a karantén dolog ami elég szomorú és bezárva vagyunk a házba . Mit tesz ilyenkor az ember ? Film után kutat avagy játszik . Amúgy is sokat játszok RP szervereken , 6 év RP van a hátam mögött. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nincs https://imgur.com/a/FkWAGmp > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincs https://imgur.com/a/kIK7prK > IC Rész Jelentkező neve: < Maria Costa > Jelentkező születési helye, ideje: < Velence,Olasz ország 1995.10.15. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Lolita Hayes > Jelentkező apjának neve: < Lorenzo Costa > Előző munkahelye(i): < Comando Stazione Carabinieri Venezia Cannaregio , 4876 Campo Dei Gesuiti , Salizada Seriman , 30121 Venezia VE , Olaszország > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Elengedhetetlen egy Rendvédelmi szervnél a csapat munka . Hiszen a szervezetség és a pontosság nagy sikert arat kivétel nélkűl . Ha mindenki menne a feje után és nem lenne összetartás elszabadulna a pokol . > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Maria Costa 1995.10.15.-én születtem Velence , Olasz ország Kórházában . Szüleim mindig is ellenezték a hivatást amit választottam magamnak , de ez az én utam és én harcom . Minden vágyam hogy a Rendvédelem tagja ként segithessem a bajba jutott embereket ezáltal reményeim szerint egy szebb világot létrehozva . 2015 - ben sikerült is bekerülnöm Velencén a Rendvédelem elkötelezett tagja ként . Sokat kellett tanulnom , de mint mondják jó pap is holtig tanúl . Szüleim elfordultak teljesen tőlem ez miatt azt hiszem csak féltenek , de biztosan megértik idővel hogy erre vagyok hivatott . Nem akartam tovább kinozni sem őket sem magamat . Ezért úgy döntöttem 5 év szolgálat után hogy ebbe a városban folytatom életem és megpróbálok bekerülini és helytálni a Rendvédelemben . Igen tudom nő nemű vagyok és sokszor megkapom hogy alacsony is . Tudom soha nem fogok puszta kézzel leteriteni egy kifejlett Férfit puszta kézzel , de bizom a társaimban és a biztonsági ezközökben amiket a város Rendvédelmi irodája kibocsát a számomra . > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
CSOCSO Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Elég jó szerintem az rp tudás is megfelelő Én Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Április 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 6, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.04.07 16.00 vagy 2020.04.08 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések