Ford Daniel Létrehozva: Április 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 6, 2020 IC/InGame neved: Ford Daniel A ban időpontja: 2020-04-04 23:38:19 A ban oka: AK+RR megtagadása+Súlyos NONRP A ban időtartama: 15 év Admin neve, aki bannolt: KR3MX Miért szeretnéd az unbant? Mert nagyon szeretem ezt a szervert és nagyon jól haladtunk rajta és nem szeretném abba hagyni.Nagyon megbántam hogy este úgy viselkedtem meg nonoztam. Folytatom az rpt is ha unbanolnak és folytatom normálisan. Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Április 7, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 (módosított) Kedves Ford Daniel! Unban fejében feltudok ajánlani neked 307 perc AdminJail-t. Viszont ennek a következő feltételei lesznek: - Ha kapsz egy nagyobb AJ-t akkor visszakerül a ban! - Ha egyszer is RP-t tagadsz meg, vagy AJ-t kérsz azért fejében, hogy ne veszíts el x mennyiségű itemet, akkor is visszakerül a ban! Várom a válaszodat! Üdv.: KR3MX Edited Április 8, 2020 by KR3MX Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ford Daniel Hozzászólva: Április 7, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 7, 2020 Rendben elfogadom 307 perc jail-t! És mikkor tudok vissza menni újra a szervere? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Április 8, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Április 8, 2020 Mostantól feltudsz jönni! Osztva/helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések