James Leon Létrehozva: Július 25, 2019 Megosztás Létrehozva: Július 25, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? LeventeHány éves vagy? 15 éves vagyokNapi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 1-2 órátVoltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? voltam már taxi frakcioba Miért ezt a frakciót választanád? Mert szeretem a közöséget meg it is taxis szeretnék leni.Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? mikrofon nem áll rendelkezésre sajnosMesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Leventének hivnak a barátaimnak csak Lecsa vagy Lecsó.15 éves vagyok.Szeretem a sportot sokat szoktam kosarazni.Szeretem az álatokat és van is egy kutyám.Szeretem a vicces embereket.És szeretek játszani a gépen. IC Rész Jelentkező neve: Moreló Leon Jelentkező születési helye, ideje: Madrid 1987.03.13 Jelentkező anyjának leánykori neve: Lenkei Mári Jelentkező apjának neve: Moreló James Előző munkahelye(i): autószálitó Rendelkezel jogosítvánnyal? igen rendelkezek Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Egy jó munkahelyen mindig elkel a csapat munka. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Moreló Leon nak hívnak Los Santosba költöztem a testvéremel.Azért költöztün ide a testvéremel hogy az életünket elkezdjük normálisan.És hogy legyen egy jól fizető munka helyünk amiböl majd a családunkat eltarcsuk.Apukám elhagyot minket amikor 10 éves lehetem.Anyukám meg azóta is dolgos asszony. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Július 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2019 Gratulálunk! A lapja elnyerte a tetszésünket! írja meg,hogy mikor jó önnek a ts3 meghallgatás! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Leon Hozzászólva: Július 26, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2019 Szia 2 órakor rá érek.Az neked meg fellel?? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Július 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2019 Kedves Jelentkező! Változott a helyzet, így este 20:00-kor várjuk ts3-ra! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Leon Hozzászólva: Július 26, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2019 jó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések