Hank Morello Létrehozva: Július 25, 2019 Megosztás Létrehozva: Július 25, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Jankó HenrikHány éves vagy? 14 éves vagyokNapi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2 vagy 3 órátt tudnák fent lenni a szerverenVoltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Voltam taxi frakcióban a social gamingen Miért ezt a frakciót választanád? Mert szeretek sokat autókázni meg rp zniRendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Szeretek sokat MTA szervereken játszani. Szeretek sokat enni Nem szeretem a NON rp et Jobb kezes vagyok IC Rész Jelentkező neve: Hank Morello Jelentkező születési helye, ideje: Születési hely: Los Santos Születési idő: 1985 Jelentkező anyjának leánykori neve: Anna Traptor Jelentkező apjának neve: Hank Morello Előző munkahelye(i): Autó szállitó Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Legyenek jó fej csapattársak. Legyen jo munka erő. Megbízhatóak legyenek. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Hank Morello vagyok szeretem a fagyit szeretek jókat enni és vezetni. Ez a téma zárva van, nem lehet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Július 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Július 26, 2019 (módosított) Gratulálunk! A lapja elnyerte a tetszésünket! Este 20:00-kor önnek ts3 meghallgatás van! Edited Július 26, 2019 by Leon Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések