norbi0828 Létrehozva: Április 10, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 10, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Norbert > Hány éves vagy? < 14 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 4-5 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < más szerveren , mindbe > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < mert rendelkezem tapasztalattal és aktív vagyok > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 14éves vagyok. Magyarországon élek. Szeretek mta-zni. 8. osztályos vagyok. 3éve rpzek > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/juUajPb > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/juUajPb > IC Rész Jelentkező neve: < Kevin B Jimmy > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos , 1999 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Sofia Walsh > Jelentkező apjának neve: < Jordan B Jimmy > Előző munkahelye(i): < kamionos > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < - Egy olyan dolog ami ebben a szakmában elengedhetetlen. Ez minden szervezetnek az alapja. A csapatmunkával mindent gyorsabban meg lehet oldani > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Van szakmai tapasztalatom! Előző munkámnak köszönhetően remekül vezetek! Van tapasztalatom a fegyverekkel amit tudnék a munkám során hasznosítani! Diplomám van! Perfektül beszélem az alábbi nyelveket: magyar , angol , német , orosz! Elvégeztem rengeteg kommunikációs tréninget! Sportos ember vagyok! Remekül dolgozom csapatban! Jó a memóriám! Minden iskolámban én voltam a legokosabb diák > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Április 12, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 12, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Kicsit gyenge a lap, nem sikerült összeszedni a megadott mondatokat. Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.04.12 16.00 vagy 2020.04.13 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések