Leroy Merlin Létrehozva: Április 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 12, 2020 (módosított) OOC. Rész Mi a neved? < László> Hány éves vagy? < 19 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 4-5 > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < más szerveren voltam, mentős rendőr és még sok más > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < mert a való életben rendőr önkéntes vagyok és rendelkezem tapasztalattal > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen, rendelkezem> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < 19 éves vagyok, Romániában lakom. Imádok MTA-zni, 12 osztályos vagyok és szabadidőmet az MTA előtt töltöm és most a vírus miatt az egész éjszakámat is > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? <egyse nem találom hogy küldjem el > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < egysincs > IC. Rész Jelentkező neve: < Aiden Shelly> Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos, 2000 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Manveer Parker > Jelentkező apjának neve: < Palagoi Albert> Előző munkahelye(i): < olajszállító-finomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Az én véleményem a csapat munkáról az hogy nagyon is hasznos dolog, én és a barátaim mindig csapat munkába dolgozunk > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Van szakmai tapasztalatom. A vezetésemen kicsit meg csiszolok, de menni fog. Fegyvertartási engedélyem még nincs de igyekszem megcsinálni mivel rendőr fegyvertartási engedély nélkül nem rendőr. A való életben most fejezem be a 12. osztályt és rendő iskolaba szeretnék menni, mivel imádom a szakmát, a rend a legeslegfontosabb dolog a való életben ezért kellenek a rendőrők mert van egy pár személy aki nem tartja be ezt sajnos > Edited Április 12, 2020 by Shadex99 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leroy Merlin Hozzászólva: Április 18, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 18, 2020 Milyen ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Április 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.04.024 16.00 vagy 2020.04.25 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések