Makarov Jackobs Létrehozva: Április 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 12, 2020 Magamról: (10-15 mondat minimum) -K.Milánnak hívnak. Jelenleg Salgótarjánban élem az életem vígan a szüleimmel! 18. Életévemet töltöttem január 30.-án. Ápolóként tanulok és tevékenykedem is! Nagyon meg vagyok elégedve magammal és az elért eredményeimmel. Régebben rengeteget fociztam,kézilabdáztam illetve gimnasztikáztam(Általános suliba). Teltek az évek érettebb fejel gondolkodtam próbáltam a lehető legjobban teljesíteni beleértve itt a tanulmányaim eredményeit is. Mint fentebb említettem ápolóként tanulok 11. osztályban és most a helyzet miatt valószínű minket is be fognak vonni a dolgokban hogyha rosszabodik a helyzet. Szabadidőmben a lehető legtöbb időt próbálok figyelni MTA közösségre mivel nagyon szeretek játszani illetve a számítógép előtt lógni Mellékelni szeretném még ide hogy van tapasztalatom Főadmin téren és a feladatát is tudom (Lentebb ki fogom fejteni).- Magamról a játékban: (5-10 mondat minimum) -Szerverről őszintén! Mai napon (2020.04.12) kezdtem el. Ez az egész úgy kezdődött hogy a szerver keresőbe megtaláltam a szerver nevet és volt egy olyan gondolatom hogy felnézek és tevékenykedem. Nos mivel szinte most kezdtem a szervert így felmutatni nem nagyon tudok semmit és tudom eléggé hihetetlen hogy most kezdtem de már FA szeretnék lenni de komolyan gondolom ezt az egész dolgot! Korom illetve a tapasztalatom is kellő képen megvan illetve túlhaladja a tudásom. Gyorsan tanulok nagyon. Mivel én is emberből vagyok szoktam hibázni mint mindenki. Ha netalántán ti elfogadjátok azt hogy én felkerüljek FA pozícióra akkor a lehető legtöbb időt itt fogom tölteni köztetek és tevékenykedem!.- Hányszor voltál admin jailben? -Egyszer sem voltam és nem is leszek - Hányszor voltál banolva? -Egyszer sem voltam és nem is leszek - Szerinted mi egy Főadmin feladata?: -Egy Főadmin feladata hosszabban kifejtve annyi hogy a lehető legtöbb időt fordítson a frakciókra mivel az az ő hatásköre. Illetve hogy az SA megkéri valami valami oknál fogva gondolok ez alatt admin tgf-re mert nem ér rá az SA. Nos a Főadmin a szerveren be lép egy adott frakcióba és minden egyes nap vagy akár minden héten 2-3x be lép egy adott frakcióban az okból hogy nincs-e a frakció számla magáncélra használása vagy esetleg nincs-e a frakcióban kivételezés vagy magáncélra használat. Illetve még ide tartozik az interiorok le rakása/cseréje és a törlése is.- Aktivitási idő. -Lehető legtöbb időt szeretnék eltölteni a szerveren mint FA. Olyan 4-5 órákat is tudok lenni de ezt tapasztalni fogjátok ha felvételt nyerek köreitekben.!- Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. -Csapatmunkáról annyi lenne a véleményem hogy én a lehető legjobb közösséget szeretném kihozni a frakciókból illetve minden egyes játékosból! Ha az illető nem képes beilleszkedni egy csapatban akkor valahogyan közös nevezőre kell jutni mindenkivel az azt takarja hogy azonnali hatállyal hoznánk egy döntést minden egyes taggal azaz rögtönzött meetinget.! És még röviden annyi lenne hogy ha én FA leszek az biztos hogy itt semmi féle NON/Addolás nem lesz!! Tisztelem a felettem lévőket is illetve a tőlem kisebb rangúkat is! Nincs olyan hogy megkülömböztetés azért mert valaki pl kisebb admint mint a másik! Szóval ennyi lenne a véleményem róla.!- Miért pont téged válasszunk? -Azét engem válasszatok mert mint említettem már hogy meg van a kellő képességem rá illetve a lehető legtöbbet fogok a szerveren lenni! Tudom mi az FA feladata,tudok helyesen írni,tisztelettudó vagyok és szeretek csapatban dolgozni. Úgy gondolom hogy egy Csapat akkor igazán csapat hogyha minden egyes tag egyben van és se vita se semmi összetűzés nincsen! :)- Miért jelentkeztél Főadminnak: - Nos ez úgy volt hogy felléptem a szerver TS 3 szerverére és megpillantottam hogy nincsen Főadmin. Nos ilyenkor egyből az ugrott a fejembe hogy én itt most meg fogok próbálkozni és egy rohadt jó közösséget ki hozni mindenkéből minden egyes frakció leaderből illetve tagokból,adminokból.- Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) -Elszánt,magabiztos,alázatos,jókedvű- Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) -Megmondom az őszintét nálam ilyen nincs haha de ezt fogjátok tapasztalni- Végszó: -Végszóbak annyit szeretnék írni hogy egyetlen egy esélyt szerintem megérdemelnék erre a pozícióra. Itt már nem írom le újra amit le írtam mivel mindent le írtam amit kellett.! Köszönöm hogy el olvastad a lapomat és azt is remélem hogy tetszett illetve hogy elfogadjátok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Április 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 13, 2020 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: Egyből nem lehet bárki is főadmin, mivel itt szépen az ranglétrán kell felmenni, és úgy lehet elérni azt a posztot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések