Jump to content

jafar Admin jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: (10-15 mondat minimum) Dina Márk vagyok másnéven jafarnak hívnak 15 éves vagyok.Most megyek 9. osztályba inforamatikai iskolába .Rengeteg RP szerveren játszotam és sok tapasztalatot szerztem. Budapesti lakos vagyok.Nagyrészben focizni és számitógépezni szoktam.5-6 éve RP-zem és 3-4 éve használok Teamspeak  szervereket.Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre?
  • Hányszor voltál adminjailben? Miért és mennyi időre?Még nem voltam és nem tervezem ,hogy leszek. :)
  • Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Még nem voltam és nem tervezem ,hogy leszek. :)
  • Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Nos, én úgy vélem hogy egy adminisztrátorok feladata a playerek segítése.Akik még nem értik az rp-t azoknak a megtanÍtása.
  • Aktivitási idő. 4-5 óra abbol 3-4 mat adminkodásra tudok fektetni.
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? Tudok csapatban dolgozni, csapatban jobban szeretek mert ha olyan dolog van amit nemtudok egyedül elvégezni tudok segítséget kérni.
  • Miért pont téged válasszunk? Voltam már admin és szerintem megfelelő lennék erre a posztra.Szerintem jó a döntéshozo képességem,és szerintem ez egy adminak fontos lenne.Ha engem választanátok és bármi kifogás lenne az admin munkámról és elmondanátok mi a baj akkor gyorsan tennék ellene.
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Szeretnék az admin tapasztalatomat bővíteni.Segíteni azokon akik elakadtak, szabály sértés álodazati lettek. Ezért is szeretném hogy ezen a szerveren admin poziciot kapni.
  • Pozitív tulajdonságok.: Megbízható vagyok, Értelmes vagyok, Gyorsan tanulok
  • Segítőkész vagyok szeretek az embereknek segíteni, mert az kissé boldoggá is tesz! 
  • Negatív tulajdonságok.:Kicsit sokat beszélek,Néha trágárul,Könnyen fel lehet idegesiteni.
  • Megjegyzés:Köszönöm ,hogy végig olvastad a lapomat ha hibát találtok a lapomba akkor jelezétek és javítom.
Edited by Jafar Leiw aka. @jafar

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.07.27.-én 18:00-kor vagy  2019.07.28.-án 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés: A lapod nem lett a legjobb, majd TS-en meglátjuk, szabályzatból rendesen készülj fel. Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.