Robert J Gordon Létrehozva: Április 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 13, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Sulyok Róbert Sándor Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 8-9 órát illetve többet is Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Igen voltam Mentős de más szerveren Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mert rendelkezem egy kis tapasztalattal és aktiv vagyok Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? persze Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) 14 éves vagyok.Magyarországon élek,7.dikes vagyok 1-2 éve rp zek Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? 5-6 Hány bannod van(képpel bizonyítva)? 0 IC Rész Jelentkező neve: kenny Chavez Jelentkező születési helye, ideje: 1999.01.27-én Losantos Jelentkező anyjának leánykori neve: Robert jessica Jelentkező apjának neve: kenny Smith jhonson Előző munkahelye(i): <olajszálitó Rendelkezel jogosítvánnyal? Persze Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Az egy olyan dolog ami a rendörségnél illetve más szakmánál elengedhetettlen. Csapatmunkával minden egyszerübb mint egyedül akár jóban és rosszban Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Van tapasztalatom a munkához kapcsolatban. És ennek jeléül elég jól vezetek.Fegyver használatban is van egy két tapasztalatom .Le tettem különböző nyelv vizsgákat. pl orosz,német, angol. De mind ezt a csak a barátaimnak köszönhetem.rendkivül sportos ember vagyok nagyon sokat jártam kisseb koromban is edzeni.Gyors vagyok mindig aktív.És tesi orákon mindig remekul dolgoztam csapatban és mindig össze tartóak voltunk mindig mindennek a jo oldalát nézem és szeretek oda figyelni a rendre és a biztonságra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Robert J Gordon Hozzászólva: Április 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Április 15, 2020 Renélem sikerült és majd magukkal fogok járörözni és bevetéseken részt venni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Április 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések