Jump to content

Tyvin D Kobs adminisztrátori jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

Magamról:Van kettő kutyám,dagi vagyok, ezért járok edzeni is heti 3 szor összesen 9 óra..Lászlónak hívnak,egész erős vagyok koromhoz képest 14 vagyok...

Magamról a játékban:4 éve rpzek,többször voltam admin,főadmin,  töbször voltam frakcio leader

Bannom nincs,jailem sincs

Figyelni a playerekre mindenkinek a megfelelő büntetést jutalmat kiosztani!Emelett tanácsokat adni esetenként!

A csapatmunka:Szerintem nagyon fontos főleg azért mert ha az nincs mondjunk  megbeszélneke egy időpontot az adminok hogy ki mikor nincs fent és mondjuk nincs fent egy admin se akárki,akkor az elég nagy gebasz ezért tartom nagyon fontosnak a csapatmunkát!

Próbálok minél jobban elszánt lenni,elég sokat tudnék aktív lenni,elég jól tudok érvelni...

Szeretnék segíteni a játékosoknak illetve a csapatnak

érvelős vagyok, egész gyorsan írok,törekedek  a helyesírásra és általáaban össze is jön

néha bunko,ha valaki nagyon értetlen az gyorsan felmérgesít (de ez a napomtol is függ főleg ha  szar napom van),nagyából ennyi

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.