Jump to content

Drake Morello Rendvédelmi engedély

henrik123

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Jankó Henrik  >
Hány éves vagy?
< 15 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 2 vagy 3 órát >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Nem, de szeretnél nagyon egy rendőr frakcióba lépni régóta, >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Mert szeretem a rendőrők munkáját, és az igazoltatás és egyéb akció dús eseményeket kedvelem. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Igen. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
<Szeretek kosárlabdázni. Sokat szoktam MTA-zni. Tudok kedves is lenni ha velem is azok :). Kedvenc auóm az audi. Szeretek sokat étkezni. Kecskeméten lakom, azaz Magyarországon. >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< Nem tudom képekkel bizonyitani, viszont sok van, Azót amióta Next-en a sok jail-eket kaptam azóta nagyon megváltoztam, azaz Rp-ésebben játszok, és ezért is szeretnék végre már egy frakcióba lépni, sokat jelent számomra a Next, hiszen it kezdtem az Rp-ét.>

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< Nincsen sok és ezt se tudom bizonyitani,  >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Drake Morello  >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Palomino Creek 1982  >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Terten Lujza. >
 Jelentkező apjának neve:
< Drake Morello.  >
 Előző munkahelye(i):

< Olajszállitó.>

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen természetesen. >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Legyenek összetartóak. Ne gátolják a társuk munkáját/dolgát. Megbizhatóak legyenek. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Engem Drake Morellonak hivnak, nagyon szeretnék már régóta biztos úr, azaz rendőr lenni. Apukám mindig a jóra tanitott de sajnos rossz példát mutatam a családtagaimnak. Nagyon megváltoztam az utóbbi időben. Palomino Creek-be lakom. Kedvenc gépjármü márkám az Audi. Apukám rendőr volt. Gyerek koromban anyukám és apukám sajnos elváltaka. Az utóbi időben illedelmes és szorgalmas magatartásban részesültem. Apukám elhunyt 2019ben. Össze házasodtam 2020ban.  >

Edited by henrik123

• 2 weeks later...
  • Thomas locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.