henrik123 Létrehozva: Április 14, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 14, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Jankó Henrik > Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 2 vagy 3 órát > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem, de szeretnél nagyon egy rendőr frakcióba lépni régóta, > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Mert szeretem a rendőrők munkáját, és az igazoltatás és egyéb akció dús eseményeket kedvelem. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen. > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Szeretek kosárlabdázni. Sokat szoktam MTA-zni. Tudok kedves is lenni ha velem is azok :). Kedvenc auóm az audi. Szeretek sokat étkezni. Kecskeméten lakom, azaz Magyarországon. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < Nem tudom képekkel bizonyitani, viszont sok van, Azót amióta Next-en a sok jail-eket kaptam azóta nagyon megváltoztam, azaz Rp-ésebben játszok, és ezért is szeretnék végre már egy frakcióba lépni, sokat jelent számomra a Next, hiszen it kezdtem az Rp-ét.> Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Nincsen sok és ezt se tudom bizonyitani, > IC Rész Jelentkező neve: < Drake Morello > Jelentkező születési helye, ideje: < Palomino Creek 1982 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Terten Lujza. > Jelentkező apjának neve: < Drake Morello. > Előző munkahelye(i): < Olajszállitó.> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen természetesen. > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Legyenek összetartóak. Ne gátolják a társuk munkáját/dolgát. Megbizhatóak legyenek. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Engem Drake Morellonak hivnak, nagyon szeretnék már régóta biztos úr, azaz rendőr lenni. Apukám mindig a jóra tanitott de sajnos rossz példát mutatam a családtagaimnak. Nagyon megváltoztam az utóbbi időben. Palomino Creek-be lakom. Kedvenc gépjármü márkám az Audi. Apukám rendőr volt. Gyerek koromban anyukám és apukám sajnos elváltaka. Az utóbi időben illedelmes és szorgalmas magatartásban részesültem. Apukám elhunyt 2019ben. Össze házasodtam 2020ban. > Edited Április 14, 2020 by henrik123 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Hozzászólva: Április 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Április 23, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.04.024 16.00 vagy 2020.04.25 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések