Black Tyler Létrehozva: Április 14, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 14, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Levente > Hány éves vagy? < 15 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 2-3 órát tudnék fent lenni > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen voltam másik szerveren, mentös > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Szeretnék valami rp közöség tagja lenni. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Leventének hívnak, sokat szoktam gépezni. Mostanában az idötőltésem futás,gépezés, alvás. 15 éves vagyok. Magyarországon élek. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/q6SGAsC > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < nem voltam bannolva > IC Rész Jelentkező neve: < James Morello > Jelentkező születési helye, ideje: < 1988 Los Angeles > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Terten Lujza > Jelentkező apjának neve: < Drake Morello > Előző munkahelye(i): < Olajszállitó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Egy csapat munkához meg bizható,segítökész enberekre van szükség. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < James Morellonak hívnak. Los Angeles be születem. Anyukám Terten Lujza, Apukám Drake Morello. Van egy testvérem ugy hívják Drake Morello apukánk nevét örökölte. Elöző munka helyem, olajszálító volt. És már valami hasznosat is szeretem volna dolgozni amivel az enberiségnek is tudok segíteni pl: a rendvédelem. > Edited Április 14, 2020 by James Morello Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések