Karim Létrehozva: Április 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Április 15, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Nagy Dávid Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 4-5 órát tudok fellépni hétköznapokban, de hétvégén már 6-7 órát is tudok fent lenni, frakcióra hétköznap 2-3 órát tudnak száni , hétvégén 4-5 órát is. Jelenlegi játszott perceid száma: 8710 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! voltam már AJ-be elég sokszor. de bannolva még nem voltam. Admin neve: Indok: Perc: Időpont: KR3MX MG+PG+Adminnak való hazudás 150 2020-03-26 Rocky Forgalmas helyrÅ‘l való rablás 30 2020-03-28 Rocky RP közben kilépés 120 2020-04-01 Tomeee DM 60 2020-04-02 Mark Non RP (nem fújsz le csak úgy valakit) 30 2020-04-04 Mark Non RP 20 2020-04-04 Rocky DB kÃsérlet 30 2020-04-05 KR3MX RP alóli kilépés 300 2020-04-06 KR3MX elÅ‘zÅ‘ enyhÃtése 60 2020-04-07 KR3MX RP alóli kilépés by Thomas 120 2020-04-07 Mark PG 30 2020-04-08 Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Nem voltam még frakcióba. Miért ezt a frakciót választanád? Mert már nagyon régen is szerettem volna autószerelő lenni. Meg itt jó a társaság is. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? TeamSpeak3-mal rendelkezem, de mikrofonnal nem. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Nagy Dávid -nak hivnak 14 éves vagyok. falúhelyen lakom, és a Pápateszeri Általános Iskolában tanulok. Nagyon szeretek sportolni. De leginkább focizni szoktam. Igy a legtöbb időmet erre a sportra fordítom. De a játszásra is sok időt hagyok legfőképpen este tudnak rá. IC Rész Jelentkező neve: Karim Cousins Jelentkező születési helye, ideje: 1998.12.21. a Las Venturas-i kórházban. Jelentkező anyjának leánykori neve: Albertné Bea Jelentkező apjának neve: Karim Albert Előző munkahelye(i): - Olajfinomító - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Én nagyon szeretek csapatban dolgozni. Főleg ha mindenki kiveszi magát a munkából. Csapatban eltudjuk aztat érni hogy minél jobban meg elégedjenek az emberek velünk. . Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Karim Cousins vagyok már nagyon rég óta szerelő szerettem volna lenni. Mivel apám is eztet a szakmát választotta. igy meg ígértem neki hogy eztet a szakmát én tovább fogom vinni a gyerekeimre is. igy amikor tovább mentem általános iskolából elmentem ahogy apámnak is megígértem szerelőnek. Majd amikor elmentem a sulit megnézni nagyon megtetszett. És amikor már oda kellet járnom még sokkal élvezetessebben ment a tanulás is. Amikor már felhívtak hogy egy idő pontba be kellent mennem hogy egy lapot megírjak és felvesznek. Az elején nagyon izgultam de amikor megláttam hogy írtam egy (4)-es felmérőt akkor egyből apámhoz futottam és megmutattam neki. Apukám nagyon őrült neki de bár ő aztat akarta volna hogy én egy becsületesebb szakmát válasz szak magamnak amit nagyon megérdemeltem volna. De apám nagyon sokat tamogatott ebben hogy én egy becsuletes munkas legyek. Ezert gondolkodtam hogyan háláljam meg neki eztet a sok támogatást. És amikor oda mentem apám elé hogy megmondjam mivel tartozok neki ezért persze apám aztat mondta hogy -fiam semmit. de én elgondoltam ha mar szerelő vagyok miert ne csináljak apámnak egy kocsit. Amikor elkezdem kutakodni az árak után mert nem nagyon volt rá keret igy használtan kellet alkatrészeket keresnem. Amikor már az alvázat vettem meg kőnyebültem es utana a tobbi alkatreszt ez nekem 1millioba fájt, egy BMW M6-os kocsira. Amikor oda vittem apám elé azt hitte hogy az enyém az, de mondtam neki hogy apám ezt az ajándékot neked szánom remelém nagyon őrülsz neki mivel saját kézzel szereltem össze. apám mondta fiam ezt nem kellet volna. mondtam neki hogy amit apám te segitettel nekem az meghálálhatatlan igy azt gondoltam ösze rakok neked egy BMW M6-ost igy apámnak oda adtam a kulcsot es kiprobalta nagyon őrült neki majd attirattam a nevere apám azt mondta nagyon büszke vagyok rad fiam.!!! Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Rendelkezem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Április 20, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések