Jump to content

Lewis S Mayweather - Jelentkezés

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Nagy Barnabás >
Hány éves vagy?
< 14 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< 3-4 óra / nap >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Igen, végigjártam már az összes frakciót, több szerveren is. >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Szeretem a rendvédelmi szervek munkáját, és ahogy említettem van sok tapasztalatom a frakcióba. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Természetesen >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< 14 éves vagyok, Barnabásnak hívnak. 6 éve élek Nagy Britanniába, és 5 éve játszok az MTA-val. Aktív tudok lenni a szerveren, és van sok tapasztalatom az ORFK frakcióba. Voltam már ORFK leader is, nem egy szerveren. Szerintem alkalmas lennék a frakcióba, hiszen aktív vagyok és tapasztalatom van.  >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< 0 (( http://prntscr.com/s1t9yb )) >

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< 0 (( http://prntscr.com/s1t9yb )) >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Lewis S Mayweather >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< 1991.04.12 Los Santosi Korház >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Emily Smith >
 Jelentkező apjának neve:
< Hank Mayweather >
 Előző munkahelye(i):

< N/A >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Csapatmunka az egy nagyon fontos rész a rendvédelmi életnek. Megbízható, segítőkész és kedves emberek kellenek, hogy jól működjön egy csapat. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Édesapám Rendőrként dolgozott míg Édesanyám Nemzeti Adó és Vámhivatalnál. Nem voltunk gazdag család de szegény sem. Szüleim próbáltak ezen a pályán terelni beírattak Általános iskolába amit 4-5-ös jegyekkel ki is jártam után Beírattak egy Rendészeti Szakközép iskolába ami már akadozva ment , mert rossz társaságba keveredtem. Emiatt Szüleim nagyon haragudtak rám de 2. évemet jártam amikor apukámat egy akció közben meglőtték és belehalt a sérülésébe a kórházban. Anyukám nagyon összetört pár év múlva ő is meghalt. Így 15 évesen Nagyszüleimhez kerültem. Ők kezdtek el iskolába járatni de ők nagyon szegények voltak ezért munkát kellet vállalnom egy Út tisztító cégnél. A havi keresetemet félre raktam jogosítvány miatt és sikerült is leraknom 17- évesen de tanulmányaim még mindig nagyon gyengék voltak. Sikerült letennem a jogosítványt és munkát váltottam szemétszállító céghez szerződtem. 19 évesen meghaltak a nagyszüleim is így egyedül maradtam. Iskolát abba kellet hagynom mert nem bírtam eltartani magam. 21 évesen már volt annyi pénzem hogy folytassam a tanulmányaimat és így tapasztaltam hogy nem jó a szegénység . Sikerült javítanom a jegyeimen és pár év múlva 4-essel végeztem a szakközépiskolában. Beiratkoztam az Főiskolába amit apukám régi barátjának köszönhettem és 4 év múlva sikerült a Rendészeti Főiskola is. >

• Thomas locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.